Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Παραλειπόμενα από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 


Τελικά είναι ή δεν είναι υποχρεωτική η γνωμοδότηση του ΣτΕ για το τοπικό ρυμοτομικό του 2ου γυμνασίου;

Όλοι συμφώνησαν χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, ότι είναι νομική υποχρέωση του δήμου,  πλην του Μάρκου.

Δήλωσε, ότι ο Γενικός Γραμματέας του αρμόδιου υπουργείου του είπε, ότι δεν είναι υποχρεωτική.

Αλλά τότε γιατί , όταν ήταν δημοτική αρχή, έστειλε την πρόταση στο ΣτΕ;

Μήπως αποτελεί δικαιολογία για την καθυστέρηση της τροποποίησης του ρυμοτομικού, που τώρα συντάσσεται πάλι για να υποβληθεί εκ νέου στο ΣτΕ;

Αλλά και για το χαμένο ιστορικό αρχείο, επέρριψε ευθύνες  στην αντιδήμαρχο Άννα Κάγκανη. Την κατηγόρησε ότι, όταν ήταν πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ, δεν έκανε τίποτα.

Αλλά μήπως θα μπορούσε να μας πει τα 9 χρόνια δημαρχίας του τι έκανε εκείνος;

Τελικά με το κοιμητήριο του Προδρόμου φαίνεται , ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Ευτυχώς η ιδιοκτησία που μας προέκυψε , αφήνει προς το παρόν τη διέλευση της νεκρώσιμης πομπής προς το κοιμητήριο. Σκεφτείτε, εάν έκλεινε το δρόμο, τι θα συνέβαινε!

Και μιας και μιλάμε για κοιμητήρια, χρήσιμο είναι να φωνάξει ο δήμαρχος τον εργολάβο, που έχει αναλάβει τη λειτουργία τους.

Έχει να μας πει πολλά για την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί, ιδιαίτερα με το κοιμητήριο της Παροικιάς.

Χριστόδουλε κάνε κάτι. Βρες ακίνητο για ένα δεύτερο κοιμητήριο, που θα καλύπτει τις ανάγκες της Παροικιάς και της Νάουσας.

Τελικά μήπως πρέπει να παρίσταται ο νομικός σύμβουλος του δήμου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου; Νομική διάσταση έχουν τα περισσότερα θέματα που έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο, και με νομικές συμβουλές μη νομικών δουλειά δεν γίνεται. Θα είμαστε χαμένοι από χέρι.

Και μιας και μιλάμε για νομικές υποθέσεις, ο συνταγματολόγος καθηγητής του ΕΚΠΑ πότε θα πληρωθεί για την παράστασή του στο ΣτΕ για το νέο αεροδρόμιο;

Από του 2022 εκκρεμεί η πληρωμή του και έχουμε 2024! Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή γιατί δεν έχει πληρωθεί;

Μάθαμε ότι έχει στείλει και εξώδικό στο Δήμο. Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: