Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας υπάρχουν;

 


Είναι απορίας άξιον ότι κανένας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την απελευθέρωση των παραλιών του νησιού μας από τους καταπατητές.

Προτίμησαν τη σιωπή των αμνών για ένα θέμα που τους αφορά άμεσα, αφού ο Δήμος εμπλέκεται και είναι συνυπεύθυνος στη διαχείριση των μισθωμένων παραλιών μαζί με τη Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

Έχουν συνειδητοποιήσει, ότι είναι υπηρέτες του λαού της Πάρου και ότι έχουν δώσει όρκο «να υπακούουν στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους”;

Έπρεπε πολίτες της Πάρου να αναλάβουν την υπεράσπιση της νομιμότητας, όταν αυτό είναι δικό τους καθήκον και υποχρέωση;

Γιατί δεν είναι μόνο ο δήμαρχος υπεύθυνος για το μπάχαλο στις παραλίες και τους κοινόχρηστους χώρους του νησιού.

Είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, που με τη σιωπή και την ανοχή που επιδεικνύουν, οδήγησαν το νησί σ΄αυτό το χάλι.

Χρόνο έχουν για να ταξιδεύουν μέχρι την Αθήνα και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες με εκπροσώπους των Κυκλάδων στο Κοινοβούλιο.

Χρόνο έχουν να χορεύουν νησιώτικα με υπουργό εν πλω προς την Αμοργό για βαφτίσια.

Χρόνος για να ασχοληθούν με το κυρίως έργο τους δεν υπάρχει;

Από την 1η Αυγούστου ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στον ιστορικό ναό της Εκατονταπυλιανής κατακλύζεται από πιστούς και η εικόνα που εμφανίζει δεν τιμά κανένα μας.

 Που είναι ο δημοτικός έλεγχος για την αυθαιρεσία που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους πέριξ του παλαιοχριστιανικού βυζαντινού μνημείου;

Τους  παραδώσαμε και αυτούς στους καταπατητές. Μόνο που εδώ δεν υπάρχει το άλλοθι της Κτηματικής Υπηρεσίας. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τη δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: