Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Το πρόβλημα των νεφροπαθών για την επίλυσή του απαιτεί τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές προτάσεις και κυρίως συνεχείς προσπάθειες.




23 /2/2021

Χθες συνταξίδευα για τη Νάξο με τους νεφροπαθείς μας. Έφυγαν μια μέρα νωρίτερα λόγω της σημερινής απεργίας στην ακτοπλοΐα.

Μέχρι να φτάσουμε στη Νάξο είπαμε αρκετά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ευτυχώς ελπίζουν ότι κάτι θα γίνει στο τέλος που θα τους απαλλάξει από τις συνεχείς μετακινήσεις. Κάποιοι βλέπουν λύση μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και άλλοι εκτιμούν ότι κάτι μπορεί να γίνει από την επιτροπή που συγκροτήθηκε για το πρόβλημά τους με επικεφαλής το Δήμαρχο.
 
Όπως και να έχει η ταλαιπωρία των νεφροπαθών παραμένει στην επικαιρότητα και αυτό οφείλεται και στην ευαισθησία που δείχνει για το πρόβλημά τους η τοπική μας κοινωνία.

Οι τοπικές κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έχουν ήδη πάρει θέση υπέρ των νεφροπαθών και αναζητούν λύση. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος και η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας.
 
Αυτό απέδειξε και η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο στην περασμένη εβδομάδα.
Βέβαια η λύση του προβλήματος δεν είναι εύκολη, όμως όχι και ακατόρθωτη. Απαιτεί τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές προτάσεις και κυρίως συνεχείς προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: