Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Νοσοκομείο Νάξου: Πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι, όσοι εργάστηκαν με συνέπεια και συνέχεια γιατην ίδρυσή του.




Τις προάλλες αντιμετώπιζα γαστρεντερολογικό πρόβλημα που χρειάζονταν νοσοκομειακή περίθαλψη.
Απέφυγα τα νοσοκομεία της Αθήνας λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που θα αντιμετώπιζε συγγενικό μου πρόσωπο που θα με συνόδευε.

Απευθύνθηκα στο νοσοκομείο της Σύρου , επειδή είναι το πιο καλά οργανωμένο σε σχέση με τα νοσοκομεία της Νάξου και της Σαντορίνης. Με λύπη διαπίστωσα ότι δεν διέθετε γαστρεντερικό τμήμα.
Στη συνέχεια απευθύνθηκα στο νοσοκομείο της Νάξου. Με πληροφόρησαν ότι υπάρχει γαστρεντερολόγος , ο οποίος, εκτός από την έξωθεν καλή μαρτυρία που τον συνοδεύει για την ποιότητα των ιατρικών του υπηρεσιών, έχει οργανώσει υποδειγματικά και το ιατρείο του νοσοκομείου με τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό , καλύπτοντας πλήρως τον πληθυσμό της Νάξου και των γύρω νησιών.
 
Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο και διαπίστωσα την άρτια οργάνωση στη λειτουργία του. Γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαστήρια αποτελούν ενιαίο και συντονισμένο σύνολο στην υπηρεσία του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων. Και βέβαια όλη αυτή η πολυπληθής ομάδα λειτουργεί στα πλαίσια μιας διοίκησης που είναι πανταχού παρούσα καθ’ όλο το 24ωρο, προγραμματίζοντας και επέκταση των ιατρικών του τμημάτων.

Τα πολιτικά πρόσωπα και οι φορείς του νησιού που με τους πολύχρονους αγώνες τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην ίδρυση του νοσοκομείου, πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι, αφού μεγάλος αριθμός κατοίκων της Νάξου και των γύρω νησιών, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, το επισκέπτεται καθημερινά, χωρίς να χρειαστεί η μετακίνησή τους στην Αθήνα

Μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς στο δικό μας νησί, το νοσοκομείο της Νάξου μας δίνει τη δυνατότητα λόγω της γειτνίασης, να το επισκεπτόμαστε οσάκις αντιμετωπίζουμε προβλήματα που καλύπτουν οι ειδικότητες που διαθέτει.

11/2/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: