Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κύριε διαχειριστά του blog,


Είναι απαίτηση πολλών αναγνωστών σας, να ξεκινήσετε και πάλι τη λειτουργία του blog.
Είχαν συνηθίσει μαζί με τον πρωινό τους καφέ να ενημερώνονται και από την «Ωραία Πάρο» και εσείς τους στερήσατε μέρος από την καθημερινή τους ενημέρωση.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσατε, συν Θεώ, όπως πληροφορήθηκα ξεπεράστηκαν και επομένως μπορείτε να παρέχετε ενημέρωση και κυρίως σχολιασμό των πολιτικών γεγονότων, εν όψει των εκλογών της 25ης του τρέχοντος μηνός.

Άλλωστε, όπως πληροφορήθηκα από αρκετούς συμπολίτες μας, αλλάξατε στέκι και καθημερινά βρίσκεστε σε γνωστή αίθουσα κάτω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Το γεγονός ότι αποφασίσατε να εκτεθείτε και να στηρίξετε πολιτικό σχηματισμό που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας, αποδεικνύει αυτό που αρκετοί λένε για σας, ότι είστε αμετανόητο πολιτικό ον, που δεν εννοεί να αλλάξει μυαλό, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Επειδή όμως είναι αντίφαση, ενώ αναπτύσσετε πολιτική δραστηριότητα να μην ενημερώνετε το blog της «Ωραίας Πάρου», σας καλώ να ξεκινήσετε και πάλι της δημοσιογραφικής σας εργασία.

Θυμίζω στους αναγνώστες σας, ότι υπήρξατε ο πρώτος εκδότης της εφημερίδας που έγραψε ιστορία στο νησί, της «Παριανής Γνώμης», στη συνέχεια υπήρξατε εκδότης της «Δημοκρατικής Πάρου» και πριν συνταξιοδοτηθείτε για 7 χρόνια εκδίδατε τον έντυπο «Παριανό Τύπο».

Προσωπικά σας υπόσχομαι ότι θα σας στέλνω κείμενα, με την παράκληση όμως να μην τα λογοκρίνετε.

Το τονίζω αυτό, γιατί ενώ εσείς κάνατε τις πολιτικές σας επιλογές, ο υποφαινόμενος είναι ακόμα σοβαρά προβληματισμένος περί του πρακτέου.

Δεν σας κρύβω ότι είμαι ακόμη αναποφάσιστος και αναρωτιέμαι, αν θα μπορέσετε να με πείσετε να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι και αυτό μια πρόκληση για να ξεκινήσετε να αρθρογραφείτε και πάλι.  

Φιλικά

Blog-plak

Δεν υπάρχουν σχόλια: