Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμάζεται υποδοχή αγανάκτησης στη ΔΕΘ

«Ανεπιθύμητους» χαρακτηρίζουν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τους υπουργούς που θα επισκεφθούν την 76η ΔΕΘ (10-11/9) οι «αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης.
Καλούν τους πολίτες να αποκλείσουν τους δρόμους γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, με πανελλαδικού χαρακτήρα συγκεντρώσεις στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου σε τρία σημεία. Στον Λευκό Πύργο, στο πρώην 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και στην οδό Β. Γεωργίου στο ύψους του κτιρίου των προσκόπων.
«Να φύγει η κυβέρνηση του Μνημονίου και η τρόικα! Να διαγραφεί το χρέος. Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε!» τονίζουν σε μήνυμά τους στο Διαδίκτυο και σημειώνουν: «Στις αρχές του Σεπτέμβρη ο πρωθυπουργός και το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό που μας έχει οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού θα εμφανιστούν σαν να μη συμβαίνει τίποτε στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στη χιλιοπαιγμένη κακόγουστη πολιτική πασαρέλα της. Οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου καλούμε τους πολίτες να επιφυλάξουμε σε όλους αυτούς την υποδοχή που τους αξίζει με μία μόνο φράση: Είστε ανεπιθύμητοι!»
Την ίδια μέρα, στις 6μ.μ., θα γίνουν συλλαλητήρια στο άγαλμα του Βενιζέλου (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ), στην πλατεία Αριστοτέλους (ΠΑΜΕ), στην Καμάρα (σωματεία και οργανώσεις εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς). Από την Αθήνα θα ταξιδέψουν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», που θα ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων, ενώ ένστολοι αστυνομικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: