Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Αλυκή: Απούσα η τοπική κοινότητα και η δημοτική αρχή με παρόντα τα προβλήματα και τα παράπονα των κατοίκων.







Εκτός από την αναρχούμενη και παραμελημένη Παροικιά φαίνεται ότι η αδράνεια της δημοτικής αρχής έχει επεκταθεί και στην περιφέρεια. 

Παράδειγμα η Αλυκή που κάτοικοι της περιοχής μας έστειλαν ολόκληρο κατάλογο και φωτογραφίες με τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν. Ελάχιστο ενδιαφέρον αν έδειχνε η τοπική κοινότητα και η δημοτική αρχή, θα είχαν επιλυθεί αμέσως.  

Αλλά που καιρός για τέτοια. Οι εκλογές τέλειωσαν, οι εκλογές κερδήθηκαν, η αδράνεια επιβραβεύτηκε και οι "άθεοι και οι συνοδοιπόροι  των κομμουνιστών" τιμωρήθηκαν. 

Για τα προβλήματα της περιοχής που παραμένουν και διογκώνονται, αυτά θα τα αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή, που είναι η ίδια με την προηγούμενη και που με την ίδια πρακτική θα τα "επιλύσει", δηλαδή θα τα αφήσει άλυτα. 

Και μιλάμε για μια τουριστική περιοχή, που αναπτύσσεται ταχύτατα και έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους.

Παραθέτουμε αυτούσια τη λίστα με τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως μας την έστειλαν ευαίσθητοι κάτοικοι της Αλυκής, με την ελπίδα έστω και τώρα ότι κάποια από αυτά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν.

1) Σκουπίδια εκτός κάδων.

2) Ελάχιστοι κάδοι σκουπιδιών και αυτοί βρώμικοι -δεν καθαρίζονται-

3) Παλαιότερο αίτημα που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα – η στάση των λεωφορείων δεν έχει βαφτεί εδώ και ένα χρόνο.

4) Κοινοτικές τουαλέτες Αγίου Νικολάου -  έχει καταντήσει τσαντίρι για τσιγγάνους ή στάθμευση τροχόσπιτων.

5) Παραλία Αλυκής- ασυδοσία σε όλα  α) δεν υπάρχει σωστός έλεγχος στάθμευσης παρόλο που υπάρχει security β) οι μπάρες ανοίγουν και κλείνουν όποτε θέλει να περάσει κάποιος που έχει σταθμεύσει το όχημα του ενώ υπάρχουν πεζοί αλλά το πιο σημαντικό από όλα ανοίγουν για να περάσει κατά κύριο λόγο ένα πολυτελές αμάξι για να σταθμεύσει γ) Μετά το κλείσιμο της παραλίας, εξακολουθούν να υπάρχουν παρκαρισμένα οχήματα στον πεζόδρομο.


6) Λιμάνι Αλυκής – κατειλημμένος ο παλιός μόλος, δεν έχουν δώσει άδεια για το καινούργιο και ενώ έρχονται σκάφη για ανεφοδιασμό δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν (Ας δοθούν τουλάχιστον ΑΜΕΣΑ κάποιες θέσεις από το καινούργιο λιμάνι για αυτό σκοπό). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: