Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Η κατασκήνωση στο παρκινγκ Γράβαρη καλά κρατεί από τον Ιούνιο.




Κατασκήνωσαν από το Ιούνιο και εσχάτως κατέφτασαν και άλλοι. Δύο θέσεις παρκινγκ μόνιμα κατειλημμένες έχουν μετατραπεί σε υπαίθριο γυφταριό. Μέχρι και κεραία τηλεόρασης εγκατέστησαν.

 Η θέση είναι προνομιακή. Ο χώρος του Φραγκομονάστηρου δίπλα τους για τις ανάγκες τους και η πανηγυρίζουσα Εκατονταπυλιανή ένα βήμα για την καθημερινή ζητιανιά. 

Και για τη νύχτα να τι μας είπε γυναίκα της βιοπάλης που κάνει μαγείρεμα και λάντζα σε εστιατόριο της πλατείας Αλυγαριάς.

«Σχολνάω στις 2 τα ξημερώματα και ο πιο σύντομος δρόμος για το σπίτι μου περνάει από δίπλα τους.  Όταν περνάω από το σημείο της εγκατάστασής τους απαιτούν από μένα να τους φέρνω φαγητό. Ίσως με έχουν εντοπίσει στο εστιατόριο που εργάζομαι. Και επειδή αρνούμαι να τους πηγαίνω φαγητό αρχίζουν να με καταριούνται. Και εγώ φοβάμαι τις κατάρες τους. Τελικά άλλαξα δρόμο γιατί μέσα στη μαύρη νύχτα μπορεί να προχωρήσουν και σε χειρότερα. Ο Δήμαρχος πως τα επιτρέπει αυτά;»

Εμείς θα συνιστούσαμε στο Δήμαρχο να ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας και να απομακρύνει το υπαίθριο γυφταριό, ελευθερώνοντας και τις δύο θέσεις παρκιγκ που καταλαμβάνουν οι κατά τα άλλα συμπαθείς Ρομά.


Ήδη τον πληροφορούμε ότι τουρίστες με τα κινητά τους αποθανάτισαν το θέαμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: