Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η “παρέα” του Castello έχει και προτάσεις

Με αφορμή την ανάρτηση για την “παρέα” του Castello  που προκάλεσε ενδιαφέρον και σχόλια, ένας φίλος του blog , ζήτησε πέρα από τις γενικόλογες απόψεις , να υπάρξουν και συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες από τους “θυμόσοφους” της 3ης ηλικίας, όπως τους χαρακτήρισε.
Αυτό τέθηκε υπόψη της ομήγυρης η οποία αντέδρασε θετικά. «Ασφαλώς και υπάρχουν προτάσεις και για τα εύκολα και για τα δύσκολα, πάντοτε όμως σχετιζόμενες με την Παροικιά ή και για τα γενικότερα προβλήματα τη Πάρου», ήταν η απάντηση.
«Ας αρχίσουμε λοιπόν από τα εύκολα» συνέχισε ο πλέον ζωηρός της παρέας και ολίγον φωνακλάς. «Να αφαιρεθεί η ταμπέλα της ΕΡΤ3, πάνω από το ΚΑΠΗ, να μαζευτούν τα μηχανήματα και να αποθηκευτούν σε ασφαλή χώρο, να σταλεί έγγραφο στο υπουργείο Οικονομικών για να τα παραλάβει και να λειτουργήσει ο όροφος , ως δημοτικό ιατρείο και ως γραφείο του ΕΟΠΥΥ  ή για τα κοινωνικά δίκτυα που πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Ισιγώνης και για τα οποία υπάρχει και  ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην πρόταση συμφωνήσαν όλοι οι παρόντες της “παρέας”  και πρόσθεσαν: «Εφόσον ο Δήμος και μάλιστα η τοπική κοινότητα της Παροικιάς, που διαθέτει και δραστήριο πρόεδρο, δεν προχωρήσει σε ενέργειες , τότε θα αναζητηθούν ακτιβιστές που θα κατεβάσουν την ταμπέλα της ΕΡΤ3, η οποία άλλωστε δεν αντιπροσωπεύει τύποις και ουσία τίποτε απολύτως. Και αυτό ως πρώτη ενέργεια».
Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με την πρόταση.
Το ερώτημα που θέτουμε είναι κατά πόσον υπάρχουν ακτιβιστές στην Πάρο και ιδιαίτερα στην Παροικιά.

Πάροικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: