Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Ενημερώνονται όλοι οι φορείς της Πάρου για τις αλλαγές στη διαχείριση του νερού

 


Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΠ μαζί με την Κίνηση Πολιτών Πάρου και με τη στήριξη τοπικών Συλλόγων και δημοτικών Κοινοτήτων πραγματοποίησαν σειρά ενημερωτικών συγκεντρώσεων σε όλα τα χωριά του νησιού μας με θέμα  τις αλλαγές που επιχειρεί η κυβέρνηση στη διαχείριση του νερού, που περιλαμβάνουν και την Πάρο.

Τώρα προσκαλουν όλους τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του νησιού σε συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα και να τους ζητήσουν να αναλάβουν κοινή  δράση για την αποτροπή μιας κυβερνητικής απόφασης, που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα δυσλειτουργίας στους κρίσιμους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης.

Πριν είναι αργά, πριν συμβούν διακοπές νερού ή ρυπάνσεις στις παραλίες μας, ιδιαίτερα την περίοδο της τουριστικής αιχμής, καλούνται όλοι οι φορείς του νησιού να παραστούν στη συνάντηση αυτή και να συνεισφέρουν με τις προτάσεις τους περί του πρακτέου.

Την προσεχή Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, δεν πρέπει να απουσιάσει κανένας Σύλλογος και καμιά Δημοτική Κοινότητα.

Η απόφαση για την κατάργηση της ΔΕΥΑΠ δεν είναι καλή είδηση και πρέπει να βρούμε τρόπους να την ακυρώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: