Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Συγκέντρωση και στο Άσπρο χωριό για το νερό

 


Οι συγκεντρώσεις για το νερό συνεχίζονται και οι διαμαρτυρίες πυκνώνουν και γίνονται όλο και πιο έντονες, κατά του νομοσχεδίου που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, με το οποίο καταργούνται οι υπάρχουσες δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) και της Πάρου.

Χθες (11/10) στη συγκέντρωση στο Άσπρο Χωριό, που πραγματοποίησαν το Σωματείο των Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΤΛΑΝΤΙΣ και η Κίνηση Πολιτών Πάρου, εκφράστηκε η καθολική αντίθεση των κατοίκων της περιοχής στο σχέδιο νόμου και κλήθηκαν και πάλι οι βουλευτές του νομού μας να πάρουν θέση για την επιχειρούμενη κατάργηση της  ΔΕΥΑΠ.

Είναι χαρακτηριστική και η αντίδραση του Αντιδημάρχου Άγγελου Άγουρου, που ζήτησε να κηρυχτούν ανεπιθύμητοι οι βουλευτές καθώς και του προέδρου του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Νίκου Τριαντάφυλλου που υποστήριξε ανάλογη θέση.

Υπάρχει οργή για την κατάργηση της ΔΕΥΑΠ, η οποία είναι βιώσιμη, δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ σε τράπεζες, διατηρεί χαμηλά τιμολόγια και έχει παρουσιάσει αξιόλογο έργο στα 24 χρόνια λειτουργίας της.

Αύριο Κυριακή (13/10) συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα, στην αίθουσα του Νηρέα στις 7 το απόγευμα.

Τη συγκέντρωση οργανώνουν:

Το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ, η Κοινότητα Νάουσας, οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι της Νάουσας και η Κίνηση Πολιτών Πάρου.


Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΑΤΛΑΝΤΙΣ Νίκος Τριαντάφυλλος



Μέρος των συγκεντρωμένων κατοίκων


Οι ομιλητές

Δεν υπάρχουν σχόλια: