Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Προσβάλλουν τους Νεοδημοκράτες της Πάρου

 


Έσπευσαν οι φίλοι της παράταξης του Μάρκου Κωβαίου να μας δηλώσουν σε πρόσφατη ανάρτησή τους, προφανώς καθ΄υπόδειξη του ίδιου, ότι κατεβαίνουν στις εκλογές με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.

Προφανώς επιχειρούν να οικειοποιηθούν  με τρόπο ανοίκειο την νίκη του κόμματος στις πρόσφατες εκλογές.

Ταυτίζουν την αποτυχημένη δημοτική τους παράταξη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ελπίζοντας ότι έτσι θα διασωθούν, με τον απλοϊκό συλλογισμό, ότι αφού η Ν.Δ. στην Πάρο πήρε 45% τότε και ο Κωβαίος θα κερδίσει τις δημοτικές εκλογές με το ίδιο ποσοστό.

Ταυτόχρονα επιχειρούν να ταυτίσουν τον Κώστα Μπιζά και την παράταξή του με τον μεγάλο χαμένο των εκλογών τον ΣΥΡΙΖΑ, για να υποστηρίξουν ότι δεν θα έχει καμιά τύχη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Εκτιμήσεις εκ του πονηρού, όμως άκρως προσβλητικές  για τους νεοδημοκράτες είτε αυτοί στηρίζουν τον Κώστα Μπιζά και το ψηφοδέλτιό του είτε τον Μάρκο Κωβαίο.

Καλά θα κάνει ο Μάρκος Κωβαίος και οι φίλοι του να μην θεωρούν πρόβατα τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Οι νεοδημοκράτες και οι νεοδημοκράτισσες,  που κυριαρχούν στην κοινωνική και πολιτική ζωή του νησιού μας, έχουν προσωπικότητα, ελευθερία σκέψης, πολιτική κρίση και πάνω από όλα νοιάζονται για την τύχη της Πάρου.

Δεν τους κολακεύουμε. Μακριά από εμάς το λιβάνισμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε μας αρέσει, είτε όχι και αυτός είναι ο λόγος που μεγάλο μέρος των νεοδημοκρατών συμπατριωτών μας στηρίζει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπιζά.

Ο Κώστας Μπιζάς από την άλλη πιστεύει, ότι αξιόλογοι συμπατριώτες μας με διάθεση προσφοράς υπάρχουν  σε όλα τα κόμματα. Και κατά την άποψή μας έχει δίκιο. Γι΄αυτό και το ψηφοδέλτιό που συγκροτεί είναι πολυσυλλεκτικό με μοναδικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων της Πάρου, όσων μπορέσει, επειδή κάποιοι άλλοι τα άφησαν να μεγαλώσουν και να καθίστανται δυσεπίλυτα.

Ο Κώστας Μπιζάς θα χρειαστεί στήριξη από όλους μας, γιατί το νησί βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

Τα συμφέροντα ξένα και ντόπια δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο , εάν δεν βρουν αντίσταση.

Την Πάρο που ξέρουμε σε λίγα χρόνια θα τη βλέπουμε στις φωτογραφίες του Πέτρου Αυλήτη, του Μιχάλη Ρουμπάνου, του Γιάννη Βασιλειόπουλου και στα βίντεο του Σωτήρη Καστρουνή. Το αντέχουμε;

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: