Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

13 μέρες από την επιχείρηση εκκένωσης από τους Ρομά, η εικόνα στο παρκινγκ ΦΙΣΤΙΚΙΕΣ παραμένει ίδια και απαράλλακτη.

 


Στις 6 Ιουνίου έγινε επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και το Δήμο για την απομάκρυνση των Ρομά από το δημοτικό παρκινγκ ΦΙΣΤΙΚΙΕΣ. 

Η Δημοτική αρχή πανηγύριζε για το «κατόρθωμά» της.

 Ιδού τι έγραφε μεταξύ άλλων  στο διαδίκτυο:

«Ο Δήμος Πάρου είχε δεσμευθεί ότι θα πράξει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα ασκήσει όλες τις απαραίτητες πιέσεις προς την Πολιτεία ώστε να λυθεί το μείζον αυτό πρόβλημα. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την επιτυχημένη επιχείρηση εκκένωσης του δημοτικού χώρου στάθμευσης και την ετοιμότητά μας ώστε ο χώρος να παραμείνει στη διάθεση των δημοτών και των επισκεπτών μας».

Σήμερα και μετά από 13 μέρες η εικόνα στο παρκινγκ ΦΙΣΤΙΚΙΕΣ  παραμένει ίδια και απαράλλακτη.  Μάρτυρας οι σημερινές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Τελικά το δημοτικό παρκινγκ νοικιάστηκε με δικά μας χρήματα για να φιλοξενούνται οι Ρομά και να παρκάρουν τεράστιες νταλίκες.

 Ένας μεγάλος και χρήσιμος χώρος  αχρηστεύτηκε, αφού κανένας δεν εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του σε περιοχή που είναι σε επαφή με τον  καταυλισμό των Ρομά.

Καημένη Παροικιά, τι σου έμελε να πάθεις. Και το λυπηρό είναι ότι αυτή την κατάσταση την ανέχονται δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που εκλέγονται από δημότες της Παροικιάς.






Δεν υπάρχουν σχόλια: