Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
Θέλουν ναρκωμένη τη συνείδηση των νέων για να μη διεκδικούν.
          Το δρόμο για τη συζήτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής,παίρνει το επικίνδυνο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά.
          Θυμίζουμε ότι η ανοχή και η ωραιοποίηση της χρήσης ναρκωτικών έχει ξεκινήσει από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν βουλευτές των κομμάτων της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ τότε έλεγαν ότι η χρήση χασίς δεν είναι κάτι σημαντικό.Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός,ο κ. Παπανδρέου,μιλούσε για καλλιέργεια χασίς στα σπίτια.
          Το νομοσχέδιο που φέρνουν τώρα,το προετοίμαζαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Και μάλιστα δεν είναι καθόλου περίεργο για εμάς,που το φέρνει μια κυβέρνηση που υποτίθεται ότι θα ασχολιόταν για δυο-τρείς μήνες με τα βασικά ζητήματα του χρέους,να τελειώσει το PSI και τη δανειακή συνθήκη.Δεν είναι τυχαίο ότι φέρνει αυτό το νομοσχέδιο.
          Τα άλλα κόμματα,και πριν απ’όλα το ΠΑΣΟΚ,ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ συμφωνούν με το νομοσχέδιο,ενώ η ΝΔ και ο ΛΑ.Ο.Σ.που στην κυβερνητική επιτροπή ήταν απόλυτα σύμφωνοι,στην κοινοβουλευτική επιτροπή και υπό την πίεση των συντριπτικών επιχειρημάτων των βουλευτών του ΚΚΕ και κάτω από το «φόβο των Ιουδαίων»κάνουν... πως διαφωνούν.Η μία κωλοτούμπα μετά την άλλη...
          Θεωρούμε ότι όφειλε η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα να αναδεικνύουν στους νέους ανθρώπους την καταστροφική συνέπεια της χρήσης ναρκωτικών,είτε αυτά θεωρούνται «μαλακά»είτε «σκληρά»,είτε είναι η μεθαδόνη,όσον αφορά τη σωματική και την ψυχική εξάρτηση και τις συνέπειες.
          Ολοι οι παραπάνω έχουν άμεση ευθύνη για ότι ακολουθήσει.Και γι’αυτό κηρύσσουμε κυριολεκτικά συναγερμό και καλούμε τους συλλόγους γονέων, μαθητικά συμβούλια,καθηγητές,δασκάλους,αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς του νησιού,Δημοτικό Συμβούλιο και Περιφερειακούς Συμβούλους, να παρέμβουν και να καταδικάσουν με ψηφίσματα το επικίνδυνο νομοσχέδιο πριν το κακό αυτό μετατραπεί σε ψήφο πλειοψηφίας της Βουλής.
          Πρόκειται για έγκλημα.Δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι.Για μας είναι εξίσου σοβαρό και τρομερό με τη δανειακή συνθήκη,με το PSI που κλείνεται και με όλα τα άγρια μέτρα που φέρνουν.
          Καλούμε τον Παριανό λαό,μαζί με τα άλλα τα προβλήματα,να ασχοληθεί και με το θέμα των ναρκωτικών,πιο έντονα,πιο καθοριστικά,πιο αποφασιστικά.Το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: