Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Σωτήρης Χουλιάρας: Οι εργαζόμενοι στον Δήμο αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο για το νησί




Οι εργαζόμενοι, του χεριού και του πνεύματος, στον Δήμο, στα Νομικά του Πρόσωπα, στην Υπηρεσία καθαριότητας και στην ΔΕΥΑΠ, αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο για το νησί, διότι χωρίς αυτούς τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει, καμιά παραγωγική διαδικασία δεν μπορεί να υπάρξει, κανένα γρανάζι δεν πρόκειται να γυρίσει.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν, ότι ανάλογα με την λαϊκή βούληση, αύριο θα Διοικούμε ή δεν θα Διοικούμε τον Δήμο. Το προσωπικό του Δήμου όμως θα είναι παρόν για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δημότες.

Αντί λοιπόν, να ξεχωρίζουν τους εργαζόμενους σε «δικούς μας» και «δικούς τους»,

Αντί να οδηγούν, με την συμπεριφορά κάποιων εκλεγμένων, σε απόγνωση ορισμένους υπαλλήλους που μόνο για λειψή εκπλήρωση των καθηκόντων τους δεν μπορούν να κατηγορηθούν από τα κάθε λογής «παπαγαλάκια»,

Αντί να απαξιώνουν τους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων, με προφανή σκοπό τη διάσπαση τους, όταν εκείνοι επίμονα ζητάνε να συζητηθούν τα προβλήματά τους στην παραγωγή του δημοτικού έργου,

Αντί, στα όποια θετικά υπάρχουν, να προσπαθούν να πάρουν τη «δόξα» όλη πάνω τους και στις αστοχίες ή στις παραλείψεις ή στα λάθη, να πετάν τις ευθύνες σε πλάτες υπαλλήλων,

Αντί και άλλων πολλών, που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Δήμου έχουν βιώσει στο χώρο εργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια,

εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση, και στο βαθμό που ο Παριανός λαός μας δώσει την πλειοψηφία, θα είμαστε μαζί και δίπλα σε αυτούς που φροντίζουν, συντηρούν, σχεδιάζουν και οικοδομούν το νησί μας.



Ήμασταν και θα είμαστε αποφασιστικά, δυναμικά συμπαραστάτες τους, στις διεκδικήσεις για σύγχρονα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε τα βήματά μας, το μυαλό μας, να αναδειχθούν οι ικανότητες όλων των εργαζομένων του Δήμου για να έχει έτσι ο Παριανός λαός ένα ισχυρό αποκούμπι.

Δεν μας ενδιαφέρει που ανήκει ο καθένας και τι πιστεύει, γιατί κανείς δεν περισσεύει. Με τα θετικά και τις αδυναμίες του.

Θα κάτσουμε σ’ ένα τραπέζι, θα ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας, θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα συνεργαστούμε, θα καταλήξουμε στο τι ωφελεί περισσότερο το νησί μας, θα το κάνουμε κτήμα του κόσμου και μαζί θα παλέψουμε για να έχουμε σπουδαία αποτελέσματα, προς όφελος των δημοτών μας αλλά και των επισκεπτών μας.

Αυτές ήταν, είναι και θα είναι, οι αρχές και οι αξίες της δική μας πολιτικής μας φιλοσοφίας για τον τρόπο Διοίκησης του Δήμου.


Στον εργαζόμενο του χεριού και του πνεύματος του Δήμου μας, δεν του αξίζει ο εμπαιγμός, η απαξίωση κι’ η λοιδορία.

Το ελάχιστο που πρέπει να του αποδίδουμε, είναι ο σεβασμός και η αναγνώριση του έργου του!



Σωτήρης Χουλιάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: