Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μαρία Σιφναίου: Γιατί είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σαρρή (ΚΕΠ-ΟΣΑ).


•          Επειδή δεν μπορώ να παρακολουθώ  αμέτοχη όλο το παλιό πολιτικό σύστημα που βρίσκεται σε αποσύνθεση, τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, να προσπαθεί να αποποιηθεί  τις ευθύνες του και να αυτοπαρουσιαστεί ως κάτι το «νέο» και «διαφορετικό» που θα δώσει λύσεις σε προβλήματα που το ίδιο δημιούργησε στο τόπο μας.

•          Επειδή δεν μπορώ να μην αντιδράσω στη  προσπάθεια «από-πολιτικοποίησης» των Αυτοδιοικητικών εκλογών, που σκόπιμα συσκοτίζει την πραγματικότητα στους πολίτες. ΄Oσοι υποψήφιοι «νίπτουν τας χείρας τους» και δηλώνουν «ανεξάρτητοι» και «απολίτικοι απλοί δημότες», όμως «πολιτεύονται» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για  όφελος των ιδίων και των παρατρεχάμενων, δεν έχουν πρόθεση να υπερασπιστούν ούτε την Αυτοδιοίκηση, ούτε τα συμφέροντα του Δήμου μας και των Παριανών.

•          Επειδή η ΚΕΠ-ΟΣΑ,  με όλα τα άξια στελέχη της,  που προσφέρουν ανιδιοτελώς στη συλλογικότητα και τελικά στην κοινωνία,  αποτελεί υπόδειγμα δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης .  Από τον ιδρυτή της και τους παλαιότερους που στηρίζουν την παράταξη με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία τους, μέχρι τους νεότερους που φέρνουν μαζί τους όλο το πάθος για την αλλαγή.  Με δημοκρατικές διαδικασίες, κοινή στόχευση όλων των μελών της και συλλογικό αγώνα για την επίτευξη των στόχων,  που τίθενται προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας του νησιού.

•          Επειδή ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σαρρης είναι ένα άξιο πρόσωπο.
«Ικανός και άξιος» στις παρούσες συνθήκες είναι μόνο όποιος συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη ενός κινήματος αντίστασης, ανατροπής και κοινωνικής αλληλεγγύης στο νησί, μακριά από λογικές ανάθεσης και παραγοντισμούς.

 Άξιος είναι μόνο όποιος θέτει ως στόχο της δράσης του,  την ενεργοποίηση των ίδιων των πολιτών και προωθεί την αυτοοργάνωσή τους στον αγώνα για ένα μέλλον με αξιοπρέπεια.

•          Επειδή η Πάρος είναι η πατρίδα μου. Το νησί που γεννήθηκα, πήγα στο  σχολείο,έπαιξα στις γειτονιές του, που ζω και δουλεύω. Το νησί που έχουν στο μυαλό, στην καρδιά και στα όνειρα τους όσοι βρίσκονται μακριά του.
 Σε αυτό το νησί  έχουμε υποχρέωση να ανατρέψουμε τη μίζερη πραγματικότητα, να αλλάξουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή, δουλεύοντας  αντάμα με όλους τους Παριανούς  .


Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι,  για τους οποίους είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΚΕΠ-ΟΣΑ,  στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σαρρή,  μαζί με τόσους άλλους πραγματικά σπουδαίους  και ξεχωριστούς  συμπατριώτες μου,  στο ψηφοδέλτιο της Ελπίδας και της Ανατροπής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: