Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΙΑΝΟΣ



Ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κοντοσταύλος που είχε λάβει στον α΄γύρο 26.26% ανέτρεψε τον δήμαρχο Αντώνη Καμπάκα, που προέρχονταν από την κεντροαριστερά και είχε λάβει το 22, 36% και εκλέγεται δήμαρχος.

Ένα σύντομο βιογραφικό του Γιώργου Κοντόσταυλου παρουσιάστηκε στη σελίδα  του κοινωνικού μέσου δικτύωσης του facebook "Καισαριανή" όπου αναφέρονται τα εξής:


Γεννήθηκε στις 3/9/1966 στην Καισαριανή από μητέρα Βουρλιώτισσα και πατέρα Παριανό. 

Γέννημα θρέμμα Καισαριανιώτης, τέλειωσε το Λύκειο Καισαριανής το 1984. Μετέπειτα σπούδασε στην Βουλγαρία-Πανεπιστήμιο Κλίμεντ Όχριτσκι Σόφιας- και είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Έχει παρακολουθήσει Μεταπτυχιακά Σεμινάρια για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, του Κέντρου Οικονομικής Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας με θέμα το ''Εξαγωγικό Μάνατζμεντ'' και Σεμινάριο επιδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής με θέμα: ''Στήριξη και Συμβουλευτική Ανέργων''.

 Εργάζοται από το 2001 στα εκπαιδευτήρια ''Κωστέα-Γείτονα'' ως καθηγητής Κοινωνιολογίας, Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης. 
Είναι υπεύθυνος του Ομίλου UNESCO στο ίδιο σχολείο.

 Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Λεοντή και έχει μια κόρη. 

Μέλος της Αριστεράς από το 1982 ( ΚΝΕ και ΚΚΕ) και ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: