Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Καλά τα επικοινωνιακά τρυκ, αλλά πρωτίστως ενδιαφέρει η ουσία



Κάποια κυκλαδικά ηλεκτρονικά μέσα και ένα τοπικό είναι εντυπωσιασμένα,  που ο Μάρκος Κωβαίος «κατόρθωσε» να εμφανίσει ψηφοδέλτιο με 110 υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, έναντι των 102 του Κώστα Μπιζά και των 82 του Κώστα Ροκονίδα.

Ανάμεσα στο «πλήθος», που σε λίγες μέρες θα πληροφορηθούμε τα ονόματα όλων, φιγουράρουν, (σε ανακοίνωση του Μάρκου Κωβαίου με φωτογραφίες) και δύο διατελέσαντες κοινοτικοί σύμβουλοι Παροικιάς.

Ο Πέτρος Αυλήτης, κοινοτικός σύμβουλος Παροικιάς, που διακρίνεται για τη μεθοδικότητα και τη συνέπειά του, ο οποίος δεν έλειψε από καμιά συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου της Κοινότητας Πάρου, έχει καταγράψει με στοιχεία την παντελή απουσία αυτών των δύο συμβούλων από τις συνεδριάσεις του οργάνου.

Εκλέχτηκαν στις εκλογές του 2019, δεν πατούσαν στα συμβούλια, αλλά τώρα διεκδικούν και πάλι την ψήφο του εκλογικού σώματος της Παροικιάς.

Εάν με τέτοιας ποιότητας υποψηφίους συγκέντρωσε τους 110, τότε τυχόν επανεκλογή της δημοτικής αρχής είναι βέβαιο, ότι θα μας πάει από το κακό στο χειρότερο.

Καλά τα επικοινωνιακά τρυκ, αλλά πρωτίστως ενδιαφέρει η ουσία. Το να σε τιμούν οι δημότες και εσύ να τους «γράφεις» δεν είναι ό,τι το καλύτερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: