Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Προς Νεοδημοκράτες φίλους μας



Συμπατριώτες Νεοδημοκράτες,

Μπορεί να ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, είμαστε όμως συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι.

Η Πάρος είναι ο τόπος που ζούμε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και αναπτύσσουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα.

Συμφέρει σε όλους μας η ομαλή και με σεβασμό στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας και ο κοινός αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του όποιου έκτακτου γεγονότος.

Αριθμητικά αποτελείτε την πρώτη εκλογική δύναμη στο νησί και στο χώρο σας υπάρχουν άτομα που διακρίνονται για το πολιτικό τους ήθος, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, αλλά και τη διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Οι άνθρωποί σας όμως, που διοικούν το Δήμο αποδείχτηκαν, με εξαιρέσεις, μικροί, λίγοι και αδύναμοι να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα και έκτακτα συμβάντα , όπως η πανδημία του κορονοϊού και η ρύπανση του ΣΑΜΙΝΑ.

Και επειδή διακρίνεστε για το ελεύθερο κριτικό σας πνεύμα, σας καλούμε να αντιδράσετε και να τραβήξετε αυτιά, σε όλους εκείνους, που εμπιστευθήκατε και μάλιστα απλόχερα και που τώρα σας εκθέτουν με την συμπεριφορά τους, την αδιαφορία τους ή και τους επιπόλαιους και λάθος χειρισμούς τους σε θέματα μείζονος σημασίας που αφορούν το τώρα, αλλά και  την μελλοντική πορείας της Πάρου.

Εκθέτουν όλους μας.

Οι βρισιές που ακούστηκαν, η μετατροπή του Δήμου σε χώρο οικονομικής επιβίωσης ορισμένων, η αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν ακόμα και βασικά προβλήματα καθαριότητας και η διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου μέσα σε ένα χρόνο διοίκησης του μεγαλύτερου δημόσιου φορέα της Πάρου, είμαστε βέβαιοι, ότι ανησυχούν σοβαρά πολλούς από εσάς.

Και αυτά συμβαίνουν, όταν οι πόρτες της Περιφέρειας και των Υπουργείων είναι  ορθάνοιχτες κυρίως για τους δημάρχους της Νέας Δημοκρατίας.

Έχετε αναρωτηθεί για το τι πρόκειται να συμβεί τα επόμενα 3 χρόνια, όταν από τον πρώτο χρόνο θητείας, βάρεσαν διάλυση;

Καλούμε τον Έπαρχο και Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μπιζά, που η πολιτική του επιρροή στο νησί διαπερνά τα όρια του κομματικού του φορέα, την πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, την  ποιότητα και το πολιτικό ήθος της οποίας δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει, τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που ανησυχούν και προβληματίζονται για την πορεία του Δήμου και του νησιού, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να υποχρεώσουν το Δήμαρχο να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της Πάρου.

Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι ή μαγαζί κανενός.

Ανήκει στο λαό της Πάρου και σ΄αυτόν θα λογοδοτήσει η Δημοτική Αρχή.

Και μαζί της θα κληθείτε να λογοδοτήσετε και εσείς, γιατί η δική σας ψήφος αποτέλεσε τη βάση που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.

Όσο ακόμη υπάρχει πολιτικός χρόνος, ο Δήμαρχος πρέπει να καταλάβει, ότι εκλέχτηκε όχι για να κάνει τα δικά του, αλλά για να υπηρετήσει επάξια το τόπο και το εκλογικό σώμα που τον τίμησε και τον ανέδειξε στο ύπατο πολιτικό αξίωμα της Πάρου.

Η  Ωραία Πάρος

Υ.Γ.
Η αντίθεσή μας με τον Δήμαρχο είναι αυστηρά πολιτική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: