Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Στάση εργασίας στο Δήμο Πάρου για απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχου

 

Πάρος 30-7-2020 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. 

ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κεμπάμπη, ο οποίος, σε συνάντηση που είχε σήμερα 30-7-2020 με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, καθύβρισε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Κατόπιν των προαναφερομένων, το ΔΣ του Συλλόγου αποφασίζει τη στάση εργασίας των συναδέλφων σε όλα τα Τμήματα και Γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου και καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση όλους τους εργαζόμενους του Δήμου τη Δευτέρα 3-8-2020 και 12:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των περαιτέρω ενεργειών μας.

Ως εργαζόμενοι του Δήμου έχουμε γίνει πολλές φορές δέκτες επίρριψης ευθυνών από την πολιτική Διοίκηση για δικές της παραλήψεις, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο αυταρχισμού. Έχουμε πει κατ' επανάληψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Δήμου καταθέτουν εαυτόν στις υπηρεσίες όπου απασχολούνται και είναι τουλάχιστον άδικο να γίνονται δέκτες τέτοιων απαράδεκτων και πεζοδρομιακού επιπέδου συμπεριφορών.

Καλούμε: 

  1. Τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεμπάμπη να ζητήσει εγγράφως συγνώμη για την απρεπέστατη συμπεριφορά του.
  2. Τους Αντιδημάρχους κ.κ. Βατίστα Ρούσσο, Δώρα Σαρρή και Αθανάσιο Σάμιο να καταδικάσουν αυτή τη συμπεριφορά του συναδέλφου τους, η οποία έγινε παρουσία τους. 
  3. Το Δήμαρχο να σταματήσει ως νέος Πόντιος Πιλάτος να νίπτει τας χείρας του σε όλα αυτά τα αλλοπρόσαλλα που συμβαίνουν στο Δήμο που "διοικεί".
Εμείς ως ΔΣ δεσμευόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειές μας οι οποίες θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις αποφάσεις που θα παρθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας.


Από το ΔΣ του ΣΕΟΤΑΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: