Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Πολιτικές συμπεριφορές που εκθέτουν



Είχαμε γράψει καλά λόγια για τον Πάνο Κεμπάμπη , όταν στο ξεκίνημα της θητείας του ,ως Αντιδημάρχου, απέτρεψε αυθαίρετες κατασκευές σε κοινόχρηστους χώρους και κατέβαλε προσπάθειες για να αποκτήσει στέγη η Κοινότητα Πάρου.

Και αυτά δεν τα παίρνουμε πίσω γιατί είναι γεγονότα.

Όμως πολιτικές συμπεριφορές που εκθέτουν τον ίδιο και υποβαθμίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο σε πολιτικό καφενείο είναι απαράδεκτες και προσβλητικές για το αξίωμα που κατέχει.

Ο Κώστας Ροκονίδας αποτελεί έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης της Πάρου με πολυετή προσφορά στον τόπο μας και πολιτικό ήθος.

Ο καθένας μας μπορεί να διαφωνεί  πολιτικά μαζί του και με το κόμμα που εκπροσωπεί.

Όταν όμως,  με την ανοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και τη σιωπή του Δημάρχου, δέχεται φραστική επίθεση τέτοια που το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης υποχρεώνεται να αποχωρήσει  από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  τότε θα πρέπει να ανησυχούμε όλοι για την κατηφορική πορεία του Δήμου μας.

Η αντιπολίτευση, που εκφράζει το μισό εκλογικό σώμα της Πάρου, μέχρι τώρα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ασκεί τα καθήκοντά της με σεβασμό στον κανονισμό λειτουργίας του και στον πρόεδρό του. Έχει αναρωτηθεί η δημοτική αρχή, εάν αλλάξει τακτική τι πρόκειται να συμβεί; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: