Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.ΠΑ.Π.



             Από το 2014 που ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια να κάνουμε ότι καλύτερο  για τον τόπο μέχρι και σήμερα που εγώ αποχωρώ μόνο θετικά έχω να αναφέρω για όλους σας.
Φέρατε προτάσεις ,τις συζητήσαμε και προχωρήσαμε οργανωμένα και συντονισμένα σε όλα σχεδόν.
Δημιουργήσατε εκδηλώσεις και θεσμούς από την αρχή ,είσαστε «έξω» στους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους σε καθημερινή βάση δουλεύοντας σκληρά με όλους τους τρόπους, πολλές φορές εις βάρος της δουλειάς σας και με προσωπικό κόστος  .
Αναλαμβάνατε πρωτοβουλίες που βοήθησαν σημαντικά το νησί, τους συλλόγους και τους ανθρώπους του πολιτισμού και του αθλητισμού εντός και εκτός Πάρου.

Μπήκαμε μαζί και στα «μεγάλα έργα» όπως το κλειστό Παροικιάς το ΕΠΑΛ ,συμφωνήσαμε να διαθέσουμε σημαντικό ποσό για αθλητικές εγκαταστάσεις στη Νάουσα και άλλα όπως το Ιστορικό Αρχείο (που είναι σε εκκρεμότητα) τα προωθήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επαναφέραμε με αποφάσεις μας τα εικαστικά και την φιλαρμονική, αναβαθμίσαμε τη σχολή μουσικής σε ΩΔΕΙΟ και συνεργαστήκαμε άψογα με τους συλλόγους από την πρώτη στιγμή και με το συντονιστικό που δημιουργήθηκε είχαμε συνεχή επαφή.

Δεν θέλω να πω περισσότερα (θα μπορούσα να αναφέρομαι επί μακρόν για την ανυστερόβουλη προσφορά σας).

Ένα μεγάλο συγγνώμη που δεν ενημέρωσα εσάς πρώτα, αλλά έπρεπε να λειτουργήσω θεσμικά ενημερώνοντας πρώτα το όργανο (Δημοτικό Συμβούλιο) που με όρισε.

Σας λέω ειλικρινά ότι ήθελα να μείνω μέχρι το τέλος.

Αυτό όμως δεν ήταν εφικτό, όπως αντιλαμβάνεστε.

Κλείνοντας και επειδή όπως όλοι ξέρετε ,αφού τα έχουμε ψηφίσει, έχουν προγραμματιστεί και οργανωθεί για το 2018 σχεδόν όλα ,σας παρακαλώ θερμά να συνεχίσετε και να βοηθήσετε τον νέο πρόεδρο ,κάτι το οποίο σας υπόσχομαι ότι θα πράξω κι εγώ.

Ότι θέλετε εσείς και ο μελλοντικός πρόεδρος θα είμαι δίπλα σας.
Παρών.

Να είστε καλά

Ευχαριστώ για όλα

Υ.Γ. Να θυμάστε ότι οι καλύτερες ιδέες προέρχονται από τους άλλους.
Με αγάπη και εκτίμηση


Θανάσης Μαρινόπουλος 
(ένας από το Δ.Σ. της ΚΔΕΠΑΠ) κατά συγκυρία πρόεδρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: