Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Με αφορμή τη δωρεά της ALFHA BANK στο Κέντρο Υγείας


Οι τράπεζες της Πάρου, με εξαίρεση την ALFHA BANK, δεν μας έχουν συνηθίσει σε χορηγίες σε φορείς του νησιού μας, που προσφέρουν κοινωνικό έργο.

Κι αυτό παρά τα κέρδη που έχουν αποκομίσει από την Πάρο την πριν από τα μνημόνια περίοδο, όπου το νησί μας έσφυζε  από οικονομική ευρωστία.

Θυμίζουμε την οικονομική ενίσχυση της ALFHA BANK το 2000 προς τους ηρωικούς ψαράδες μας για την διάσωση των ναυαγών του ΣΑΜΙΝΑ, που ήταν ουσιαστική για ανθρώπους ενός δύσκολου επαγγέλματος, των οποίων τα σκάφη είχαν υποστεί φθορές και απώλειες.

Και τώρα γνωρίζοντας τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας  της Πάρου και του δημόσιου ιατρείου της Αντιπάρου πρόσφερε στα πλαίσια ενός προγράμματος που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό και μηχανήματα που έχουν ανάγκη οι γιατροί μας.

Εμείς γνωρίζοντας  πρόσωπα και πράγματα, ευχαριστούμε το συμπολίτη μας, διευθυντή του τοπικού καταστήματος της ALFHA BANK, Ηλία Αλεξόπουλο, που, με τις εισηγήσεις του, έπεισε τα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας να εντάξουν και την Πάρο μεταξύ των 37 νησιών στα οποία υλοποιείται το προαναφερθέν πρόγραμμα.


Τελειώνοντας επισημαίνουμε την εποικοδομητική συνεργασία του Ηλία Αλεξόπουλου με τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας  Σπύρο Λάβδα και τον επιστημονικό διευθυντή Γιώργο Τζαννίδη, ώστε το προσφερόμενο ιατρικό υλικό να είναι το απολύτως αναγκαίο και χρήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: