Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η " ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ "


Από την Κατερίνα Πατέλη

Καλή τύχη, εύχομαι στην ΠΑΡΟ! Καλή επιτυχία, στον ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Κωβαίο και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο!

Αλλά... ΤΙ έδειξε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των Δημοτικών Εκλογών;

Οι μισοί Παριανοί απο δω - Οι αλλοι μισοί απο εκεί... και αυτό γιατί δεν υπήρξε " Κεντρώος χώρος" που θα βάραινε διαφορετικά στη ζυγαριά, σαν ΤΡΙΤΗ Δύναμη.

ΤΙ άλλο ΕΔΕΙΞΕ το εκλογικό αποτέλεσμα;

Ότι τα Χωριά - η Β.Α και Νότια Πάρος, αποφάσισαν πιο "πρακτικά" πιο επιχειρηματικά, αν θέλετε, με "Οραμα" - ΕΡΓΑ και η Πάρος πρωτεύουσα των Κυκλάδων!

Η Παροικιά, αντίθετα, ψήφισε άλλα... τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ για καθημερινή ποιότητα ζωής, την ΠΙΣΤΗ να διασωθεί η Πάρος " η δικιά μας"!.. Με 1814 ψήφους υπέρ του κ.Ροκονίδα - 1297 του κ. κ.Κωβαίου.

Ασχέτως αν το πρώτο ΣΥΝΘΗΜΑ η "όραμα" είναι πιο επωφελές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ή πιο υπερφίαλο, "άπληστο" έως ουτοπιστικό - και το δεύτερο πιο επωφελές ΑΞΙΑΚΑ - ή πιο ρεαλιστικό, "ανθρώπινο" έως συναισθηματικό - ωστόσο... Το ΜΕΙΖΟΝ θέμα που ανέδειξαν αυτές οι Εκλογές είναι ΑΛΛΟ:

Οτι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ πρέπει τώρα να βρει εκείνος, τη " Χρυσή τομή" ανάμεσα σε δύο κόσμους... τη ΜΕΣΗ ΕΥΡΕΙΑ οδό που έλεγα και έλειψε από τις Εκλογές.

Να κάνει την Υπέρβαση και να "αγκαλιάσει" απόψεις ΟΛΩΝ των Παριανών, διαφορετικά θα τον καταψηφίζει η πανίσχυρη ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο -με 14 συμβούλους του κ. Κωβαίου και 13 του κ. Ροκονίδα - η εικόνα είναι " οριακή" και η ισορροπία λεπτή, έως ρευστή και  ετοιμόρροπη...

ΈΝΑΣ να αποχωρήσει από τη Συμπολίτευση, η κατάσταση γίνεται "κρίσιμη". Για παραπάνω δεν το συζητώ, το έργο έχει ξαναπαιχτεί ...

Επομένως, ο Δήμαρχος σηκώνει βαρύ φορτίο τετραετίας.

Με Πλατωνική ΣΟΦΙΑ θα πρέπει να επιλέγει τις προτάσεις που θα φέρνει στο Δ.Σ. και η "καυτή" Αντιπολίτευση με ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ να τις κρίνει.

Να ξεχάσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι "μπλε ανθοδέσμες" και "κόκκινα γαρύφάλλα" και να προσθέσουν λευκά λουλούδια ειρήνης. Πιστέψτε με, η ανθοδέσμη της Πάρου θα είναι η ωραιότερη!

Τη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ" καλείται λοιπόν, να χαράξει ο κ. Κωβαίος και ο κ.Ροκονίδας, ως μαθηματικός να τον βοηθήσει. Αυτό ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η Πάρος - αυτό εκφράζει, όλους τους Παριανούς.


Στον ΕΠΑΡΧΟ κ. Μπιζά δεν έχω να πω τίποτα, την έχει χαράξει προ πολλού... Καλή επιτυχία και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: