Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μεγάλη η συγκέντρωση του Κώστα Ροκονίδα στην Παροικιά και με ουσιαστικό περιεχόμενο η ομιλία του


Αν θελήσουμε να αξιολογήσουμε τη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση του Κώστα Ροκονίδα στην Παροικιά θα μπορούσαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ο κόσμος που προσήλθε (και ήταν αυθόρμητη η προσέλευσή του) προέρχονταν από όλο το πολιτικό φάσμα της Πάρου.

Άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή την ομιλία του και τον χειροκρότησε όταν δήλωσε, ότι ως δήμαρχος θα βάλει πάνω από όλα τα συμφέροντα της Πάρου, σε αντίθεση με τον Μάρκο Κωβαίο που δεν σεβάστηκε τον πρωθυπουργό της χώρας, ως κορυφαίο θεσμό, με τα διπλά εγκαίνια στο νέο αεροδρόμιο.

Πήρε σαφή θέση, ότι ο Δήμος θα αγωνιστεί για να βελτιωθεί η δημόσια υγεία στο νησί και η καθημερινότητα του πολίτη,.

Πήρε σαφή θέση, ότι ο Δήμος θα είναι μπροστάρης στον αγώνα για μην εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες στην Πάρο.

Πήρε σαφή θέση για την κατασκευή σχολικών κτιρίων στην Παροικιά και την Αγκαιριά που έχουν το πρόβλημα.

Πήρε σαφή θέση, ότι θα στηρίξει το εισόδημα των παριανών και ιδιαίτερα των ασθενέστερων τάξεων.

Πήρε σαφή θέση, ότι θα προωθήσει και άλλες μορφές τουρισμού με την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου της Πάρου και ιδιαίτερα των αρχαίων λατομείων, κάνοντας αναφορά στη σημαντική δουλειά της Κατερίνας Πατέλη, πριν από την παραίτησή της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου.

Τέλος άσκησε κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή και στον Μάρκο Κωβαίο, για τη διχαστική πολιτική που ακολουθεί, όταν η Πάρος έχει ανάγκη από τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και τον κατηγόρησε για τα έργα που εκτελεί ο Δήμος μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές και για το σκάψιμο της πλατεία του Αγίου Νικολάου, που δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην εικόνα της Παροικιάς, όταν ήδη έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.


Η συγκέντρωση έληξε με σαφή την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό  του κόσμου, ιδιαίτερα όταν ανέβασε στο βήμα το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και τους κοινοτικούς συμβούλους της Παροικιάς.

Κάνοντας αναφορά στην ποιότητα του ψηφοδελτίου του και απευθυνόμενος στο κόσμο, του είπε ότι την Κυριακή θα βρεθεί σε δίλημμα για το ποιους θα σταυρώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: