Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Πέτρος Αυλήτης: Στην Παροικιά ενωθήκαμε με την Λαϊκή Συσπείρωση 11 υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι,αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις με συμμέτοχους ΟΛΟΥΣ τους Παροικιώτες



Η Παροικία πρέπει να γίνει και πάλι καθαρή και λειτουργική πόλη, να διατηρηθεί η παραδοσιακότητα της και να βελτιωθεί η καθημερινότητά της. Κάτι που σε οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή πόλη, σε όλο τον Κόσμο, θεωρείται απόλυτα και ΣΥΝΕΧΩΣ πρωτεύον και φυσικά αυτονόητο. 

Θα απαιτηθεί πολλή και συνεχής δουλειά. Πολύ περισσότερη λόγω του ότι η απερχόμενη διοίκηση θεωρούσε De Facto την Πρωτεύουσα του Νησιού μας, δευτερεύον θέμα στην ατζέντα της.


Στην Παροικιά ενωθήκαμε με την Λαϊκή Συσπείρωση 11 υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, που εκπροσωπούμε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις με συμμέτοχους ΟΛΟΥΣ τους Παροικιώτες, με τους οποίους θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με ανταλλαγή απόψεων και κοινή δράση.


Πάνω σειρά, από αριστερά: Δημήτρης Περιβόλας, Μένεγος Μαύρης, Νίκος Καλαμπαλίκης, Μιχάλης Ρουμπάνος, Τάσος Τριαντάφυλλος Κάτω σειρά, από αριστερά: Μαργαρίτα Αργουδέλη, Δήμητρα Σιδερή-Σιφναίου, Ανδριάνα Πουλοπούλου, Γαρυφαλιά Βερνίκου-Καρατζά, Πέτρος Αυλήτης. Λείπει ο συνυποψήφιος Σάμουελ Λέκα, λόγω σπουδών.

Ότι περνάει από το χέρι της Κοινότητας και της Δημοτικής Αρχής θα επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και ό,τι εξαρτάται από την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία θα το διεκδικήσουμε με οργανωμένες κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: