Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


«Κόκκινη κάρτα»στη Ν.Δ.και στο ΠΑΣΟΚ. «Απόβαλε από το γήπεδο»το δικομματισμό!



          Λίγες μέρες μείνανε ακόμα.Κι ύστερα, στο παραβάν.Μόνος.Μόνη.

Καθυστέρησε να βάλεις το ψηφοδέλτιο στο φάκελο.Δεν πειράζει να περιμένουν,λίγο ακόμα, οι απέξω.Αξίζει, και την ύστατη στιγμή, να το ξανασκεφτείς.Η ψήφος δεν είναι φασούλι να το ρίξεις στο σακί.Είναι υπογραφή.Κι αυτή δεν μπαίνει όπου να ‘ναι.Πρόσεξε,πολύ.Οχι μόνο επειδή μια λαθεμένη επιλογή θα έχει κακές,οδυνηρές συνέπειες-και,ως γνωστόν, «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»-αλλά και γιατί λίγες είναι οι ευκαιρίες που σου δίνονται να επιλέγεις εσύ για τόσο σοβαρές υποθέσεις.Μην αφήνεις τούτη την ευκαιρία να πάει χαμένη.Αξιοποίησέ την.Η απόφαση είναι δική σου.Εχεις τη δυνατότητα,έχεις και την ευθύνη.Ανάλαβέ την.

          Προτού κάνεις την τελική επιλογή πρέπει να ξεχάσεις:

          Την υποχρέωσή σου στον ψεύτη βουλευτή.

          Την υπόσχεσή σου στον πονηρό πολιτευτή.

          Την δέσμευσή σου στον κομματάρχη.

          Σε κανέναν δεν είσαι υποχρεωμένος,πουθενά δε χρωστάς.

          Αυτοί σου χρωστούν,πάντα,πολλά,αλλά δε θα σου δώσουν,ποτέ,τίποτα.

          Το οποιδήποτε βόλεμα δεν αξίζει όσο η προσωπική σου αξιοπρέπεια.Και μην τους φοβάσαι.Αυτοί να σε φοβούνται.Τα εκβιαστικά διλήμματα αποδεικνύουν την αδυναμία τους και δείχνουν το φόβο τους.Τα ‘χουν χαμένα κι ας φαίνονται ψύχραιμοι.Ξέρουν πως,αν συνειδητοποιήσεις τη δύναμή σου,θα «τους πάρει και θα τους σηκώσει».

          Τα χειρότερα που έρχονται δε θα τ’αποφύγεις,αν στηρίξεις αυτούς που τα προετοιμάζουν.Θα τα αποτρέψεις,μόνον αν τους αποδυναμώσεις.Μπορείς να τους σταματήσεις.

          Εχεις άλλη επιλογή.Ακολούθα τη.Με θάρρος.Με αποφασιστικότητα.Με πυγμή.Ψήφισε τώρα,ΚΚΕ.Βγάλε τη δική σου «κόκκινη κάρτα»στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. «Απόβαλε από το γήπεδο»το δικομματισμό.Μετάτρεψε την ψήφο σου σε «κόκκινο βόλι».Για να είσαι σίγουρος πως επέλεξες το σωστό.Για να έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου ότι έκανες το χρέος σου.Κι αύριο θα είμαστε πάλι εδώ για να συνεχίσουμε.Από καλύτερες θέσεις,με καλύτερες προοπτικές,για καλύτερες μέρες...



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: