Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών και της Οικολογικής Ομάδας με κριτική διάθεση κυρίως κατά της δημοτικής αρχής







Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τη χθεσινή συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών και της Οικολογικής Ομάδας που για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε αδράνεια.

Η επιλογή του χρόνου που επέλεξαν οι πιο πάνω φορείς για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, αν κρίνουμε από τον μεγάλο αριθμό των συμπολιτών μας που την παρακολούθησε, ήταν σωστή.

Ο κόσμος που προσήλθε, άκουσε με ενδιαφέρον τους ομιλητές και κυρίως αυτούς που άσκησαν κριτική στη δημοτική αρχή σε ζητήματα καθημερινότητας, που με την ανοχή της δημιούργησε εικόνα αναρχίας, αφού ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε κυρίως στην Παροικιά και στη Νάουσα.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που υπήρξε κατά της δημοτικής αρχής, ήταν οι αποδοκιμασίες  μερίδας του ακροατηρίου απέναντι στον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Μαλαματένιο,  γεγονός κατακριτέο, την ώρα που διάβαζε μακροσκελέστατο κείμενο, που αφορούσε την εκχέρσωση δασικής έκτασης στην περιοχή της Τρυπητής.

Η εκτίμησή μας είναι ότι ο κόσμος περίμενε κάτι περισσότερο από τη συγκέντρωση αυτή.

Ας μη μας διαφεύγει ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αφού σε 6 μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές και ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις για συγκρότηση δημοτικής παράταξης με προϋποθέσεις διαδοχής της παρούσας δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: