Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Με αφορμή την επίσκεψη του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στην Πάρο



 Μας ήρθε η είδηση, ότι τις προσεχείς μέρες πρόκειται να επισκεφθεί την Πάρο ο πρώην υπουργός Υγείας  του ΣΥΡΙΖΑ  Ανδρέας Ξανθός.

Προφανώς ο λόγος της επίσκεψής του είναι οι επικείμενες εκλογές, αλλά για μας είναι και ευκαιρία να πληροφορηθούμε τι σκοπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει για το τραυματισμένο ΕΣΥ και ιδιαίτερα για τα νησιά μας, εάν γίνει και πάλι κυβέρνηση.

Θα δεσμευθεί, για να δημιουργηθεί ξεχωριστεί υγειονομική περιφέρεια για το Αιγαίο;

Θα μας διευκρινίσει, εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις δημιουργίας νοσοκομείου στην Πάρο;

Θα μπορέσει να δώσει λύση, ώστε το υγειονομικό αεροπλάνο του Βελεντζείου να πετάξει και πάλι;

Θα μπορέσει να απλοποιήσει τις διαδικασίες πρόσληψης ιατρικού προσωπικού σε συνδυασμό με οικονομικά κίνητρα, ώστε να καλυφτούν  οι κενές θέσεις του Κέντρου Υγείας;

  Θα βρεθούν χρήματα για την επισκευή του κτηρίου του Κέντρου Υγείας;

Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν τουαλέτες στα δωμάτια νοσηλείας των ασθενών;

Αυτά και άλλα ερωτήματα εκτιμούμε ότι θα υπάρξει η δυνατότητα να τεθούν προς τον πρώην υπουργό Υγείας, από όσους θα παραστούν στην ομιλία του.

Καλό θα ήταν, η όποια αίθουσα φιλοξενήσει την ομιλία του, να γεμίσει, για να καταλάβει ο κ. Ξανθός, ότι η καλύτερη οργάνωση της δημόσιας υγείας  είναι το μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί όλους μας.

Καλό θα ήταν επίσης, επειδή ο Δήμαρχός μας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον σημερινό υπουργό Υγείας , με τον οποίο συνομιλεί και μέσω του διαδικτύου, να τον προσκαλέσει στην Πάρο για να του θέσουμε τα ίδια ερωτήματα  γεμίζοντας και πάλι την αίθουσα της ομιλίας του.

Η προστασία της υγείας μας είναι υπόθεση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: