Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ


Δεν πέρασε ούτε μια μέρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Πάρο και τις δηλώσεις του ότι το αεροδρόμιο θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2015 και αμέσως άρχισαν κάποιοι να αμφιβάλλουν κατά πόσον, όσα δήλωσε, θα γίνουν πράξη.

Θυμήθηκαν τις δηλώσεις Σημίτη  το 2000, ότι το νέο αεροδρόμιο θα τελειώσει σύντομα και από τότε πέρασαν 14 χρόνια, θυμήθηκαν το νοσοκομείο που έταξε ο Αβραμόπουλος, που το είχε παρουσιάσει και σε μακέτα, θυμήθηκαν τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις των τοπικών μας αρχόντων για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Παροικιάς κ.ά.

Εμείς κατανοούμε την καχυποψία συμπατριωτών μας που προβληματίζονται εάν και κατά πόσον είναι ειλικρινείς οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη, όταν ο ίδιος συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που παραπαίει και καθημερινά μέσα από τα συστημικά κανάλια επιχειρεί να εμφανίζει το μαύρο άσπρο.

Και αν σ΄αυτό προστεθεί και η αβεβαιότητα της επομένης μέρας, επειδή στην Ελλάδα ζούμε, τότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτε.

Επομένως είναι επιβεβλημένη η υποχρέωση της δημοτικής αρχής, του Επάρχου και όσων άλλων έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν θετικά την πορεία των εργασιών του νέου αεροδρομίου, να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να παρεμβαίνουν, οσάκις είναι αναγκαίο, αποτρέποντας κυρίως τις καθυστερήσεις που δημιουργεί το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας.
.

Γιατί και άλλες φορές, εδώ στην Πάρο, φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν προλάβαμε να πιούμε νερό και να δροσιστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: