Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Άρχισαν οι "ζυμώσεις";


Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε καφετέρια της Παροικιάς γύρω στις 9 το πρωί.

Μιλάμε για την καφετέρια που βρίσκεται απέναντι από φούρνο, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκρότηση του ποταμιού στην Πάρο, όταν υπήρχε η εντύπωση, ότι έφερνε στην πολιτική ζωή του τόπου μας το καινούργιο.

Μας πληροφόρησαν ότι οι συμπολίτες μας, που συμμετέχουν στην καθημερινή πρωινή συνάθροιση (είναι γύρω στους 10), ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα και της Πάρου, που εστιάζονται κυρίως στην κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας.

Και επειδή στη σύνθεση αυτής της παρέας συμμετέχουν ένας πρώην δήμαρχος, ένας πρώην υποψήφιος δήμαρχος και ένας πρώην δημοτικός σύμβουλος, οι κακόγλωσσοι μας μεταφέρουν, ότι κάτι ζυμώνεται που έχει σχέση με δημοτικά σχήματα.

Ως γνωστόν μετά το ζύμωμα, ακολουθεί το ψήσιμο και ο απέναντι φούρνος είναι έτοιμος να τους εξυπηρετήσει, αφού ο ιδιοκτήτης του φούρνου μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του φούρνου και του καφέ.

Ας προσέξουν όμως, γιατί το προϊόν της ζύμωσης μπορεί να τους το κάψει, εάν δεν είναι της αρεσκείας του. Και είναι γνωστόν, ότι το καμένο, δεν πουλιέται.


Να προσέχουν επίσης και τη «γάτα» που εσχάτως έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: