Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κώστας Μπιζάς: Προκηρύχθηκαν δύο θέσεις μόνιμων ειδικευμένων ιατρών για το Κ.Υ. Πάρου από την 2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου. Επιτυχής κατάληξη των αγώνων της Παριανής κοινωνίας , των φορέων και των συλλόγων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Προκηρύχθηκαν δύο θέσεις μόνιμων ειδικευμένων ιατρών για το Κ.Υ. Πάρου
 από την 2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου
Επιτυχής κατάληξη  των αγώνων της Παριανής κοινωνίας , των φορέων και  των συλλόγων


1.    Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΑΑΔ 48054/3-11-2016 Απόφαση της Διοικήτριας της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, η οποία αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθμό ΑΔΑ: ΩΜΛ8469Η2Ξ-ΖΣΛ προκηρύχθηκαν μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής και μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας για το Π.Ε.Δ.Υ. – Κ.Υ. Πάρου.
  1. Η προαναφερόμενη απόφαση εστάλη χθες Πέμπτη 3/11/2016 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και με τηλεομοιοτυπία στο Υπουργείο Υγείας, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων.
  2. Σήμερα Παρασκευή 4/11/2016 εστάλη στα δύο προαναφερόμενα Κέντρα Υγείας  και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.2dype.gr.
  3. Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί σύμφωνα με την ανωτέρω προκήρυξη θα πρέπει να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εντός εικοσαημέρου,  από 9 έως και 28 Νοεμβρίου 2016.

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του για το γεγονός ότι οι διαρκείς και επίπονοι αγώνες των φορέων, των συλλόγων, των μαθητών, των κατοίκων των νησιών της Πάρου & της Αντιπάρου είχαν ως αποτέλεσμα την προκήρυξη δύο μόνιμων θέσεων για το Κ.Υ. Πάρου ( 1 παιδίατρος και 1 γενικής ιατρικής ή παθολόγος ).

Ταυτόχρονα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Υγείας και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου για την προκήρυξη των παραπάνω θέσεων, που αποτελούσαν διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας για τουλάχιστον έξι ( 6 ) χρόνια.

Ο κ. Μπιζάς τονίζει ωστόσο  ότι οι ανάγκες δεν σταματούν με την πλήρωση των παραπάνω 2 θέσεων. Υπάρχουν ακόμη ανάγκες για καρδιολόγο, γυναικολόγο, ορθοπεδικό και εφράζει την ελπίδα ότι θα βρεθεί ο τρόπος να καλυφθούν τα αναγκαία κενά που παρουσιάζει το Κ.Υ. Πάρου, ώστε τα παιδιά και οι κάτοικοι των νησιών μας να μπορούν να απολαμβάνουν ανθρώπινες και  αξιοπρεπείς υπηρεσίες που οφείλει να παρέχει ένα κράτος πρόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: