Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

«Μπάχαλο η Παροικιά»


Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Κεμπάμπης χρησιμοποίησε τη λέξη «μπάχαλο» προκειμένου να χαρακτηρίσει την επικρατούσα κατάσταση στην Παροικιά.

Θα συμφωνήσουμε μαζί του, όπως και η πλειοψηφία των κατοίκων της πρωτεύουσας του νησιού μας, πλην ελαχίστων, που τους συμφέρει οικονομικά η αναρχία που επικρατεί.

Ο Πάνος Κεμπάμπης ανήκει στην  κατηγορία των συμπολιτών μας που δεν «μασάει» τα λόγια του. Είναι ειλικρινής, ότι έχει να σου πει, το λέει στα ίσα, χωρίς περιστροφές και αυτό ο κόσμος το εκτιμά.

Γι΄αυτό άλλωστε τον ανέδειξε πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο από την παράταξή του, γεγονός που τον θέτει ενώπιον των ευθυνών του για όσα πρόκειται να συμβούν την προσεχή τετραετία και αφορούν στη λειτουργία του Δήμου μας.

Βέβαια ανάμεσα στις διαπιστώσεις, τους χαρακτηρισμούς και τις πράξεις συχνά η απόσταση είναι μεγάλη.

Και όταν οι χαρακτηρισμοί προέρχονται από πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν, όπως στην προκειμένη περίπτωση στη  παράταξη που διοικεί το Δήμο, τότε η θεραπεία του «μπάχαλου» απαιτεί ενέργειες και δράσεις, που αν δεν θεραπεύουν τουλάχιστον  θα βελτιώσουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τώρα.

Εμείς περιμένουμε από τον Πάνο Κεμπάμπη εκτός από χαρακτηρισμούς και πράξεις. 

Περιμένουμε από τις ενέργειές του να υπάρξουν αποτελέσματα. 

Και ας είναι βέβαιος ότι θα έχει την υποστήριξη του κόσμου που τον ψήφισε, αλλά και τη δική μας.


Στην διάγνωση που έκανε για το μπάχαλο της Παροικιάς, συμφωνούμε. Αναμένουμε και τη θεραπεία, ακόμα και αν αυτή  είναι επώδυνη και θα προκαλέσει παρενέργειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: