Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ



Είθισται, όταν αναλαμβάνει μια νέα δημοτική αρχή, να εκφράζονται ευχές για την επιτυχία στο έργο της, σχεδόν από όλους μας, με εξαίρεση ακραίους και κακεντρεχείς, που αδυνατούν να δουν πέρα από τις ιδεολογικές τους φαντασιώσεις.

Εμείς που δεν ανήκουμε σ΄αυτήν την απροσάρμοστη μειοψηφία, θα ευχηθούμε στην πλειοψηφούσα παράταξη του δήμου μας, αλλά και σε όλες χωρίς εξαίρεση τις δημοτικές παρατάξεις και ξεχωριστά στους νέους συμβούλους που για πρώτη φορά καταλαμβάνουν τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, να δουλέψουν με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη του νησιού μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του σε όλα τα επίπεδα.

Τα προσεχή 5 χρόνια δεν θα είναι εύκολα για την πλειοψηφία του λαού της Πάρου.

Και ο δήμος θα κληθεί να συμβάλει στην προσπάθεια ανακούφισης του πληττόμενου λαού από την ανεργία, την αβάσταχτη φορολόγηση, τους μειωμένους μισθούς και τις συρρικνωμένες συντάξεις.

Ταυτόχρονα θα κληθεί να στηρίξει την οικονομία του νησιού κυρίως μέσω του τουρισμού, με την κατασκευή έργων υποδομής, αφού χωρίς υποδομές τουριστική ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει.

Και αυτά με απελπιστικά κουτσουρεμένες χρηματοδοτήσεις από το υπουργείο Εσωτερικών και τα άλλα υπουργεία και με μόνη ουσιαστική πηγή χρηματοδότησης το νέο ΕΣΠΑ.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες καλούμαστε όλοι  μας να αναθεωρήσουμε τις μέχρι τώρα πρακτικές μας και να κοιτάξουμε την πραγματικότητα και το μέλλον της Πάρου χωρίς παραμορφωτικούς φακούς.


Να βάλουμε στην άκρη ιδεολογήματα, στείρες αντιπαραθέσεις και κοκορομαχίες που δεν οδηγούν πουθενά και να δώσουμε ελπίδα στο λαό, ότι θα γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνουμε σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: