Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Παραλειπόμενα από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο



Γεφύρι της Άρτας το πλυντήριο στο ΚΑΠΗ της Μάρπησσας

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Άγουρος γνωστοποίησε στο σώμα, ότι, αν και πέρασε μήνας, από τότε που έκανε τη σχετική ερώτηση για τη μη σύνδεση του πλυντηρίου στο ΚΑΠΗ της Μάρπησσας, άρα και τη μη λειτουργία του, το πλυντήριο παραμένει χωρίς σύνδεση.  

Δήλωσε μάλιστα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι θα φροντίσει ο ίδιος για τη σύνδεσή του.

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια πήρε το λόγο και είπε ότι το πλυντήριο δε χρειάζεται για 5 άτομα και ότι το πρόβλημα με το ΚΑΠΗ είναι άλλο. «Η τραπεζοκόμος» είπε «παραιτείται και φεύγει, άρα ποιος θα λειτουργεί το πλυντήριο;»

Λέτε να βαρέσαμε διάλυση;

Πολιτικές αβρότητες

Καλά λόγια άκουσε ο πρόεδρος της κοινότητας Αγκαιριάς Κώστας Πούλιος, από τη δημοτική σύμβουλο και πολιτική του αντίπαλο Μαρία Χανιώτη.

Ο λόγος για το ΑΤΜ που προσπαθεί να τοποθετηθεί εδώ και ένα χρόνο στην Αλυκή και τα «ανυπέρβλητα» εμπόδια που υπάρχουν, εξαιτίας των οποίων δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

Εμείς από τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο λίγα πράγματα καταλάβαμε, μεταξύ των οποίων ότι η καθυστέρηση τοποθέτηση του μηχανήματος, δεν οφείλεται στη γραφειοκρατία, αλλά στην αδυναμία της δημοτικής αρχής να δώσει λύσεις και στα πιο απλά καθημερινά προβλήματα.

Το πλυντήριο, εδώ ονομάζεται ΑΤΜ.

Συζήτηση και για το πάρκινγκ του περιφερειακού 
και μια δήλωση του Δημάρχου

Ερώτηση υπέβαλε στον Αντιδήμαρχο Μανώλη Μαλαματένιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ροκονίδας ασκώντας ταυτόχρονα και κριτική για την απώλεια του δημοτικού πάρκινγκ.

 Ο μεταξύ τους διάλογος δεν μας έκανε σοφότερους, αφού δεν έβγαλε κάτι το ουσιαστικό.

Όμως με αφορμή τη συζήτηση, είχαμε παρέμβαση του Δημάρχου, ο οποίος δήλωσε: 

«Η Παροικιά δεν θα μείνει χωρίς πάρκινγκ».

Δεν προχώρησε σε διευκρινίσεις, αλλά και κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν αξιοποίησε την ευκαιρία να ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Εμείς πάντως κρατάμε τη δήλωση και αν χρειαστεί θα του την υπενθυμίσουμε …εν καιρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: