Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΒΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή του Δημάρχου Πάρου κ. Μ.Ι. Κωβαίου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λ. Γρηγοράκο για το θέμα της  έγκρισης μόνο δυο θέσεων μονίμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Πάρου


Ο Δήμαρχός Πάρου κ. Μ. Ι. Κωβαίος με επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λ. Γρηγοράκο, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σχετικά με την έγκριση μόνο δυο θέσεων μονίμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Πάρου, όπως προκύπτει από την κατανομή για την κίνηση διαδικασιών πλήρωσης 200 κενών θέσεων του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου για την κατανομή θέσεων μόνιμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Πάρου.
Σύμφωνα με την κατανομή που δημοσιεύθηκε στο 2949 ΦΕΚ προβλέπονται μόνο δύο θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρου για το νησί της Πάρου. Όπως γνωρίζετε η Πάρος είναι ένα από τα  μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων με μόνιμο πληθυσμό 14.000 κατοίκων και αυξημένο εποχικό πληθυσμό(λόγω της ιδιαίτερης τουριστικής-παραθεριστικής δυναμικής του νησιού), με αποτέλεσμα το ΕΚΑΒ να μην μπορεί να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργούνται λόγω έλλειψης προσωπικού.
Με βάση όλα τα παραπάνω θα ήθελα να ζητήσω την επανεξέταση του θέματος και την αύξηση του αριθμού των θέσεων μονίμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Πάρου από δύο σε τέσσερις.                                          
                                   
                                   
                                      Με εκτίμηση 
                                       Ο Δήμαρχος Πάρου

                                 Μάρκος Ι. Κωβαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια: