Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Εκπαιδευτική Ημερίδα για την πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα :      Ενημέρωση για την πρόληψη ατυχημάτων
 στο Σχολικό Περιβάλλον

    Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και  της υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων διοργανώνει δράση στην Πάρο με θέμα: « η Πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον ».
    Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας και του νέου θεσμού του Κοινωνικού Σχολείου.
   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Εκπαιδευτική Ημερίδα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου <<Αρχίλοχος>> από τις 16:45 μμ έως και τις 21:00μμ, ελεύθερη προς το κοινό και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου έλεγχο σε Σχολικές μονάδες-παιδικές χαρές.

   Στόχος της ενημέρωσης είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού,  με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και αλλαγή συμπεριφοράς για την πρόληψη των ατυχημάτων στο Σχολικό περιβάλλον .
   Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους:
 -Κο Ιωάννη Στ. Παπαδόπουλο, τέως αναπληρωτή καθηγητή Ιατρικής, Υπεύθυνος του τομέα πρόληψης ατυχημάτων του ΕΚΑΒ (1986-2003), Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης .
-Κο Δημήτριο Κρεντήρη, Γενικός Ιατρός, Επιμελητής του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
                                                                                      
                                                                                      Ο Έπαρχος Πάρου
                                                                                       Κων/νος  Ν.  Μπιζάς


Δεν υπάρχουν σχόλια: