Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011


Προς
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου
Λ.Κοντό

Πάρος 1/11/2011


Κύριε Πρόεδρε,
Σας είναι γνωστά τα μεγάλα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές σχολικές μονάδες του νησιού μας και ιδιαίτερα το Γυμνάσιο Πάρου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο.
Το τελευταίο διάστημα μετά από σχετική ενημέρωση που είχαμε με δική μας πρωτοβουλία αλλά και μετά από συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Παροικίας, είναι βέβαιο ότι, οι όποιες προωθούμενες λύσεις για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων δεν παρουσιάζουν καμία εξέλιξη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, εδώ και πολύ καιρό.
Ταυτόχρονα σας είναι γνωστά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία δυο μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους, ως αποτέλεσμα της αντιεκπαιδευτικής κυβερνητικής πολιτικής (κενά εκπαιδευτικών- έλλειψη σχολικών βιβλίων- προβλήματα με την 2η ξένη γλώσσα).
 Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη άμεσα η σύγκληση θεματικού Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα παραπάνω είτε γιατί σε αυτά  εμπλέκεται άμεσα η Δημοτική Αρχή είτε γιατί αποτελούν καυτά προβλήματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας του νησιού μας και επομένως η Δημοτική Αρχή οφείλει να πάρει θέση.
Κύριε Πρόεδρε,
Θα θέλαμε  να γνωρίζουμε σχετικά τις προθέσεις σας, ώστε σε περίπτωση διαφορετικής εκτίμησης από μέρους σας, να εκφράσουμε σχετικό αίτημα σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου με βάση τα προβλεπόμενα από τον νόμο.


Για την «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου»
ο επικεφαλής της παράταξης


Κωνσταντίνος Ροκονίδας
Δημοτικός Σύμβουλος



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
1.      Δήμαρχο Πάρου Χρ. Βλαχογιάννη
2.      Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Παροικίας Πάρου
3.      Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάρου
4.      Ένωση Συλλόγων Γονέων Πάρου




5.      Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάρου- Αντιπάρου
6.      Δ/ντή & Σύλλογο Διδασκόντων Γυμνασίου Πάρου
7.      ΕΛΜΕ Πάρου
8.      Τοπικά Μέσα ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: