Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Μπαρμπαρίγος: Ένας ακούραστος εργάτης στην υπηρεσία των κατοίκων της Νάουσας



Πρόσφατα  συναντήσαμε στη Νάουσα τον πρόεδρό της, Γιώργο Μπαρμπαρίγο με τον οποίο είχαμε μια σύντομη συνομιλία.

Φιλικός, ανοιχτός για συζήτηση μαζί μας, ορεξάτος για δουλειά, παρά την κόπωση ενός δύσκολου καλοκαιριού, μας απάντησε σε ερωτήματα που του θέσαμε.

Μας είπε για το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νάουσα και  για το έλλειμμα σε πάρκινγκ  με ευθύνη, προσθέτουμε εμείς, της κεντρικής διοίκησης του Δήμου μας.

Μας είπε επίσης για τις αυθαιρεσίες ορισμένων επιχειρηματιών, που παρά τα πρόστιμα που επέβαλε η Δημοτική Αστυνομία, συνεχίζουν να αυθαιρετούν και για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού στη Νάουσα, έπειτα από πολλές προσπάθειες και δικές του, που έφτασαν μέχρι τη Βουλή με τη στήριξη όλων των βουλευτών του νομού μας.

Μας έκανε γνωστό επίσης, ότι το διάστημα αυτό γίνεται ανακαίνιση του οικήματος που θα στεγάσει τον Αστυνομικό Σταθμό, το οποίο προσφέρθηκε δωρεάν από οικογένεια της Νάουσας για 12 χρόνια.

Μας τόνισε με έμφαση, ότι ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νάουσα είναι ο ελάχιστος αριθμός προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να πιάνει και ο ίδιος τη σκούπα για να είναι καθαρός ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Πάρου.

Εξέφρασε το παράπονο ότι κάποιοι δημότες δεν συμμορφώνονται παρά τις εκκλήσεις του και πετούν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους απορριμμάτων.

Η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι ο Γιώργος Μπαρμαρίγος, παρά την εξαντλητική καθημερινή ενασχόλησή του με τα προβλήματα της Νάουσας και την Ελληνική Ομάδα διάσωσης, παραμένει ένας ακούραστος εργάτης στην υπηρεσία του συνόλου.

Θεωρούμε βέβαιο, ότι θα πάρει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αμφιβάλουμε όμως, αν θα είναι και πάλι υποψήφιος, με την παράταξη του δημάρχου, αφού η στήριξη που του παρείχε στο δύσκολο έργο του, δεν ήταν η αναμενόμενη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: