Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ πρώην ΕΠΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ στον π. ΔΗΜΡΧΟ ΠΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

 


Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό η κοινωνία της Πάρου, αποχαιρετά σήμερα τον Χρήστο Βλαχογιάννη, ένα άξιο Δήμαρχο, που υπηρέτησε το νησί μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση , στην οποία και αφιερώθηκε, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Αποχαιρετά οικογένειά του ένα πιστό σύντροφο και ένα στοργικό πατέρα.

Αποχαιρετούμε όλοι μας έναν δικό μας άνθρωπο, ένα αυτοδιοικητικό παράγοντα, του οποίου η διαδρομή και η δράση σημάδεψε την πολιτική, κοινωνική, οικονομική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας.

Αποχαιρετούμε όλοι μας ένα φίλο, συνεργάτη, έναν καλό πολίτη που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες. Γιατί αυτές τελικά είναι που υπερισχύουν και βαρύνουν περισσότερο στην κοινή αυτοδιοικητική μας πορεία .

Είναι πράγματι ιδιαίτερα επώδυνο το χρέος μας σήμερα. Κανείς μας , ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Χρήστος θα έχανε τη μάχη για τη ζωή που έδινε όλο αυτό το διάστημα.

Ίσως γιατί όλη του η ζωή, ήταν γεμάτη από αγώνες και μάχες. Για ιδανικά, αξίες και αρχές και για την πρόοδο του τόπου μας.

Αξίες που οφείλουμε να σεβόμαστε και θα υπηρετούμε όλοι μας.

Σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρέθηκε, Ο Χρήστος, είτε ως Κοινοτικός Σύμβουλος , είτε ως Δημοτικός Σύμβουλος είτε ως Δήμαρχος, δεν σταμάτησε ποτέ ν΄ αγωνίζεται για να γίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτης και συμμέτοχος στους αγώνες για την προστασία και την ανάπτυξη των κοινωνικών, οικονομικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Είχα την τύχη να υπηρετήσω μαζί του τα κοινά της Πάρου από το 2003 έως το 2014 , ως Έπαρχος Πάρου και ως Δημοτικός Σύμβουλος , ενώ εκείνος ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μετέπειτα Δήμαρχος. Πέρα από τις όποιες, θεμιτές διαφωνίες μας, οφείλω να ομολογήσω δημόσια ότι το αποτύπωμά του στα κοινά του νησιού μας ήταν θετικό και ότι υπήρξε πάντα συνεργάτης καλός και δικαίως κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συμπολιτών μας .

Οι λέξεις εντιμότητα, ήθος ,αξιοπρέπεια και ανθρωπιά θα συνοδεύουν πάντα το όνομά του.

Για όλους εμάς που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε την Αυτοδιοίκηση, ο Χρήστος αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη και θα αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Εκφράζοντας τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύντροφο Άννα , και την κόρη του Έφη, εύχομαι η μνήμη του να παραμείνει ζωντανή .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Παριανής γης που θα τον υποδεχθεί.

Πάρος 25 Οκτωβρίου 2020

ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΙΑΚ. ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ

π. ΕΠΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ_ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Α.Π

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: