Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: "Αστείο το επιχείρημα ότι δεν έφταναν τα χρήματα και γι΄αυτό εξαιρέθηκαν τα τοπικά μέσα «Φωνή της Πάρου» και «Φιλελεύθερος»".


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… 

Με πρόσφατη απόφαση της η πλειοψηφία του ΔΣ του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Πάρου- Αντιπάρου (ΣΥΔΙΣΑΠΑ), αποφάσισε τη χρηματοδότηση μέσων ενημέρωσης, με και χωρίς εισαγωγικά, για την προώθηση της ανακύκλωσης στη Πάρο και την Αντίπαρο.

Το θέμα «ανακύκλωση» είναι ένα άλλο τεράστιο ζήτημα για το νησί μας και έχει αποδειχθεί από το παρελθόν ότι δεν αρκούν αποσπασματικά επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα», αλλά χρειάζεται επιμονή, υπομονή και προπάντων μια Δημοτική Αρχή που να πείθει τους δημότες με τις πράξεις της και τη πολιτική της και όχι το σημερινό «μπάχαλο» στο τομέα της καθημερινότητας.

‘Όπως και να έχει από τη χρηματοδότηση αυτή, με το αστείο επιχείρημα ότι δεν έφταναν τα χρήματα, εξαιρέθηκαν τα τοπικά μέσα «Φωνή της Πάρου» και «Φιλελεύθερος». Ο πραγματικός λόγος βέβαια είναι γνωστός, «διότι δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις», δηλαδή δεν στηρίζουν όπως οι δημοτικοί μας άρχοντες θα επιθυμούσαν το «έργο» τους. Παρόλα αυτά υπήρχαν χρήματα για τη χρηματοδότηση μέσου (;) εκτός Πάρου!!!

Αν δεν παίρνουν μαθήματα από τη κυβέρνηση που πρόσφατα «μοίρασε» σε ΜΜΕ με αδιαφάνεια 20 εκ. για την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς», οφείλουν να να ενημερώσουν τον παριανό λαό για το πώς διαθέτουν τα χρήματά του και να ακυρώσουν άμεσα την προσβλητική τους απόφαση .

Πάρος 4-7-20

Δεν υπάρχουν σχόλια: