Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Περί σιτιζομένων δημοσιογράφων ή μη



Κύριε διαχειριστά,

Στις μέρες μας, όπου  η δημοσιογραφική σίτιση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις πανελληνίως, σε ένα μικρομεσαίο δήμο, όπως είναι ο δικός μας, το να σιτίζονται με μικροποσά κάποιοι που φυτοζωούν  δεν χάλασε βρε αδερφέ και ο κόσμος.

Άλλωστε το να βρεις  μια διαφήμιση, για να συντηρηθείς, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας δεν είναι και κάτι το εύκολο. Τη διαφήμιση την κυνηγάς πια με το ντουφέκι. Κι αν την πετύχεις, το "γιορτάζεις".

Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού και αφορά το "σιτιστή". Και δεν αναφερόμαστε στο σιτιστή του λόχου, που φροντίζει και μοιράζει ισομερώς τα διαθέσιμα σε όλους χωρίς καμιά εξαίρεση, αλλά στο δήμο που τα έκανε μπάχαλο και εδώ. Μοίρασε λεφτά, μεταξύ άλλων και σε σχεδόν ανύπαρκτους και άφησε απέξω βασικά μέσα ενημέρωσης, γιατί τάχα τα λεφτά δεν έφταναν.

Όμως επειδή ο τόπος μας είναι μικρός και όλα μαθαίνονται, μας μεταφέρθηκε ότι τα δύο μέσα, που δεν πήραν δεκάρα, έπρεπε να "τιμωρηθούν", επειδή δεν κρατούν λιβανιστήρι, αλλά αντίθετα κριτικάρουν το δημοτικό έργο.

Στην επιχείρηση "φίμωση" όμως κάτι δεν πήγε καλά, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Ακολούθησε κύριο άρθρο από τον εκδότη της "Φωνής της Πάρου" με το οποίο καταχεριάζει  τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και ειδησεογραφία από τον "Φιλελεύθερο", που, όπως πάντα, τεκμηριωμένα ξεσκεπάζει καταστάσεις που προκαλούν πονοκέφαλο στους δημοτικούς μας άρχοντες.

Αλλά και η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάει πίσω, αφού στηρίζει ανοιχτά τους "τιμωρημένους".

Εν κατακλείδι η δημοτική αρχή με την αλλοπρόσαλλη, επιπόλαιη και διχαστική της πολιτική εξέθεσε και τους σιτιζόμενους από το «πρυτανείον», αφού οι εν λόγω έστω και για λόγους αβροφροσύνης, καλούνται  να συνεχίσουν τον εξωραϊσμό της πολιτικής του "σιτιστή" δήμου.  Άλλως κινδυνεύουν να θεωρηθούν αγνώμονες προς τον δωρητή και αυτό θα έχει …συνέπειες.

Φιλικά

Πάροικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: