Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Χάρη Γιουρτζίδη.



Χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πριν από την ημερήσια διάταξη ζήτησα από τον Δήμαρχο να με ενημερώσει για τα μέτρα που έχει πάρει ή προτίθεται να πάρει για να βελτιώσει την εικόνα της Παροικιάς εν όψει της προσεχούς τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Δήμαρχος στην απάντησή του αναφέρθηκε στη συγκοινωνιακή μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη, και δήλωσε ότι μέχρι την ολοκλήρωσή της δεν μπορεί να πάρει κανένα απολύτως μέτρο.  Σε ερώτηση του Αντιδημάρχου Πάνου Κεμπάμπη να δημιουργηθούν θέσεις ΑΜΕΑ κάτω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, πάλι ο δήμαρχος υπήρξε αρνητικός.

Συμπέρασμα: Η Παροικιά θα βιώσει τα ίδια προβλήματα και κατά την προσεχή τουριστική περίοδο.  Ο περιφερειακός θα συνεχίσει να είναι δρόμος εφιάλτης, για πεζούς και τροχοφόρα, τα παρκινγκ θα είναι ασυντήρητα και χωρίς καμιά βελτίωση, όπως το παρκινγκ πίσω από νεκροταφείο, τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και οι μηχανές θα καταλαμβάνουν πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους και γενικότερα η επιχειρηματική δραστηριότητα θα παραμείνει ασύδοτη.

Παροικιά 14 Ιανουαρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: