Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Η Λαϊκή Συσπείρωση να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που της παρέχει η νομοθεσία για να σταματήσει τον κατήφορο της Παροικιάς.





Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Γιουρτζίδης σε ερώτησή του προς το Δήμαρχο στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η Δημοτική Αρχή για να βελτιωθεί η εικόνα της Παροικιάς, έλαβε απάντηση από την  οποία προκύπτει ότι δεν πρόκειται να παρθεί κανένα μέτρο.

Είπε (ο Δήμαρχος) για το κυκλοφοριακό, ότι όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η κυκλοφοριακή μελέτη και μέχρι να ολοκληρωθεί, δεν μπορεί να κάνει κάτι και δεν αναφέρθηκε σε καμιά άλλη ενέργεια, που θα μπορούσε να βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση.

Εάν αυτή είναι η θέση της δημοτικής αρχής, που οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση την Παροικιά, τότε η πρωτοβουλία περνάει στη Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία καλείται να ζητήσει επείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τα προβλήματα της Παροικιάς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Το 58% των δημοτών της Παροικιάς που την τίμησε, καταδικάζοντας την πολιτική Κωβαίου, περιμένει πολλά.

Πολλά περιμένει και  από την Κοινότητα Πάρου, που ακόμα μοιάζει να μην έχει βρει τον βηματισμό της, αν κρίνουμε από την μεγάλη καθυστέρηση εγκατάστασή της στο ακίνητο που της παραχώρησε ο Δήμαρχος για να λειτουργήσει τα γραφεία της.

Το Πάσχα, που σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, είναι πολύ κοντά και  ο πολιτικός χρόνος  είναι πολύτιμος για να τον αφήνουμε να περνάει αναξιοποίητος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: