Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Αεροδρόμιο Πάρου: Οι βουλευτές του νομού μας να παρακολουθούν την πορεία των έργων και να παρεμβαίνουν οσάκις χρειάζεται.Το έπραξε ήδη ο Νίκος Συρμαλένιος.



Από απαντητικό έγγραφο της Δ/νσης Υποδομών Αεροδρομίων  προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Συρμαλένιο, Γιώργο Βαρεμένο και Κατερίνα Νοτοπούλου σχετικά με το αεροδρόμιο της Πάρου προκύπτουν και άλλα στοιχεία που αφορούν τη δημοπράτηση του έργου, ελαφρώς τροποποιημένα από αυτά της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Τι προκύπτει από το έγγραφο της Δ/νσης Υποδομών Αεροδρομίων

- Έλεγχος και συμπλήρωση των οριστικών μελετών που αφορούν στο νέο  κτίριο του αεροσταθμού, στην επέκταση του δαπέδου στάθμευσης αεροσκαφών, στην επέκταση του διαδρόμου προσγειώσεων και στην υδραυλική μελέτη  προστασίας των πρανών δυτικής πλευράς του αεροδρομίου.

-  Ο έλεγχος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Ιανουαρίου του 2020, οπότε και θα διαβιβαστεί  στην αρμόδια Διαχειριστική Αρχή για παρατηρήσεις πριν από την επίσημη υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης.

- Μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του νέου κτιρίου και της επέκτασης του διαδρόμου στάθμευσης αεροσκαφών από του υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα είναι δυνατή η υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του έργου.

- Εκτιμώμενος  χρόνος δημοπράτησης των έργων είναι το τελευταίο τρίμηνο του 2020.

Επειδή γνωρίζουμε αρκετά καλά την γραφειοκρατία που επικρατεί στα καθ΄ημάς και οι «εκτιμώμενοι» χρόνοι  μπορεί να έχουν διάρκεια όχι μηνών, αλλά ετών, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο  οι βουλευτές του νομού μας να παρακολουθούν την πορεία των έργων, να παρεμβαίνουν οσάκις χρειάζεται και να ενημερώνουν τους κατοίκους της Πάρου.

Το έγγραφο



Δεν υπάρχουν σχόλια: