Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ενημέρωση για θέματα της Πάρου από την πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου.



Πάρος, 12 Νοεμβρίου 2019

Σε συνάντηση που είχα χθες με τους εκπροσώπους των σωματείων ιδιοκτητών καφέ-μπαρ Παροικιάς και Νάουσας, μου εξέφρασαν την ανησυχία καθώς και τη δυσαρέσκειά τους σε σχέση με το νέο Π.Κ. και τις αλλαγές που έγιναν σε αυτόν και αφορούν στο ωράριο λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων.

Η Ποινή μετατρέπεται από πταίσμα σε πλημμέλημα, με κίνδυνο, μου είπαν όχι μόνο την προσαγωγή τους μετά από καταγγελία στο Α.Τ., αλλά και το ενδεχόμενο διαπόμπευσης & θυματοποίησής τους (εκβιασμοί).

Απηύθυνα επιστολή στους τρεις Βουλευτές Κυκλάδων για το θέμα (μαζί και για κάποια άλλα ζητήματα, όπως το θέμα των έξι νεφροπαθών, που μετακινούνται τρεις φορές την εβδομάδα στη Νάξο, καθώς υπάρχει έλλειψη μονάδας υποστήριξης νεφρού στην Πάρο, το θέμα της καταβολής των τόκων υπερημεριών στους 42 Δικαιούχους για τις απαλλοτριώσεις για το νέο αεροδρόμιο Πάρου, η ανάγκη στελέχωσης κι εξοπλισμού του Α.Τ. και Λιμεναρχείου Πάρου, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες).

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα,
μου επεσήμανε ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας δεν έχει καμιά ρύθμιση που να αφορά στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Αντιμετωπίζει μόνο την διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Για το ίδιο θέμα μίλησε το πρωί στο Σκάι και πληροφόρησε πως θα προβούν σε ρυθμίσεις που θα δίνουν άνεση στις επιχειρήσεις και τους καταστηματάρχες, ώστε να μην είναι εμπόδιο η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση. Τέλος, ανέφερε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και θα μιλήσει αύριο στη Βουλή για το συγκεκριμένο.

Η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: