Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Αιδώς Αργείοι!! Φτάνει πια.....


Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένα τα αδιέξοδα της δημοτικής αρχής στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ωστόσο αυτό που διαπιστώσαμε το πρωί της Παρασκευής 15/11 ξεπερνάει κάθε όριο. 

Στο δημοτικό οικόπεδο στη θέση Ζευλάκι της Παροικιάς - που έχει μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη χωματερή από την συσσώρευση των σύμμικτων απορριμμάτων που μαζεύονται γύρω από τους κάδους-   καίγονταν στρώματα, πλαστικά, βαμμένα έπιπλα και άλλα υλικά, των οποίων η καύση απαγορεύεται λόγω των τοξικών ουσιών που απελευθερώνονται.

20 περίπου χρόνια μετά το σταμάτημα της καύσης των απορριμμάτων στο νησί μας η Δημοτική Αρχή , επιλέγει  να σκορπίζει δηλητήρια και τοξικές ουσίες στην περιοχή της Παροικίας παρά τις προειδοποιήσεις μας σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τους καταγγέλλουμε στο παριανό λαό μιας και το «αφήγημα» ότι άλλες εντολές δίνονται και άλλες εκτελούνται δεν είναι πλέον πιστευτές.

Το αδιέξοδο στο χώρο των απορριμάτων που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή με την ανεύθυνη πολιτική της πέντε χρόνια τώρα, καλείται και πρέπει να το διαχειριστεί, όχι όμως σε βάρος της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος.


Πάρος 15-11-19

Δεν υπάρχουν σχόλια: