Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Για το πάρκινγκ στις Φιστικιές. Μας το έστειλε και το μεταφέρουμε αυτούσιο.



«Τις τελευταίες ημέρες, σχεδόν σε καθημερινή βάση παρατηρώ σύννεφα καυσαερίων που συνοδεύονται από έντονη δυσοσμία, να αναδύονται από το Δημοτικό χώρο στάθμευσης "Φιστικές".

Στο συγκεκριμένο χώρο έχουν τοποθετηθεί δύο τεράστιες δεξαμενές επεξεργασίας πίσσας και συναφών υλικών, επακόλουθο της λειτουργία των οποίων είναι τα προαναφερθέντα.

Την Πέμπτη 1/8/19 και ενώ παρατηρούσα για πολλοστή φορά το γεγονός, γύρω στις 11.οο π.μ. σημειώθηκε έκρηξη ικανού μεγέθους, συνοδευόμενη από ωστικό κύμα που λόγω του ανοικτού χώρου δεν μεταδόθηκε έντονα, έγινε όμως αντιληπτό σε κοντινή απόσταση, ενώ στην ατμόσφαιρα αναδύθηκε σκιά όπως αυτή που παρατηρείται στην άσφαλτο κατά τις ημέρες και ώρες με υψηλή θερμοκρασία».

Ο συμπατριώτης μας που γνωστοποίησε το συμβάν δεν είναι τυχαίος, γι΄αυτό άλλωστε και το δημοσιοποιούμε. Μήπως είναι καιρός να μπει τάξη στο παρκινγκ, που η εγκατάλειψή του το έχει μετατρέψει σε σκουπιδότοπο;

Στο μεταξύ ο Έπαρχος Κώστας Μπιζάς έστειλε την υπάλληλο του τμήματος υγείας Πάρου για το θέμα του πάρκινγκ στις φιστικιές κοινοποιώντας της σχετικό δημοσίευμά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: