Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ορκωμοσία με ευχές από όλους μας


Δεν είναι υπερβολή εάν πούμε ότι οι δημότες της Πάρου, με ελάχιστες εξαιρέσεις, συνοδεύουν με τις καλύτερες ευχές, το Δήμαρχο και τους δημοτικούς και τοπικούς μας συμβούλους, που ορκίστηκαν χθες να είναι πιστοί στην πατρίδα, να υπακούουν στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα τους.

Και βέβαια δεν λείπουν ούτε οι δικές μας ευχές.

Γιατί παρά τις αντιθέσεις και τις διαφορετικές εκτιμήσεις για το πως πρέπει να πορευτεί το νησί, ο στόχος όλων μας είναι κοινός: η πρόοδος της Πάρου σε όλα τα επίπεδα.

Και αυτή η προσπάθεια δεν είναι εύκολη. Απαιτεί δουλειά εντατική από όλους, πρωτίστως από την πλειοψηφήσασα παράταξη, αλλά και από την αντιπολίτευση, που έχει ισχυρή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο με το 49% του εκλογικού σώματος να τη στηρίζει και με τους 13 δημοτικούς συμβούλους που διαθέτει.

Και ας μη ξεχνάμε, ότι στην πρωτεύουσα του νησιού με το 58% που έλαβε και την πλειοψηφία που διαθέτει στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς, οι ευθύνες της πολλαπλασιάζονται.


Η πρώτη του Σεπτέμβρη,  που αναλαμβάνουν καθήκοντα οι αιρετοί μας είναι πολύ κοντά και καλούνται σε εύλογο χρόνο να αποδείξουν στο εκλογικό σώμα που τους τίμησε, ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: