Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Πρόσκληση στην ετήσια τελετή των Φίλων της Πάρου


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στις 8 Αυγούστου, η ετήσια τελετή των Φίλων της Πάρου θα πραγματοποιηθεί στο Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο της Πάρου, κοντά στη Νάουσα, στις 8 μ.μ.

Αυτή η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας στοχεύει να τιμήσει τους εθελοντικούς φορείς που με τη δράση τους συμβάλλουν αποφασιστικά στην αειφόρο ανάπτυξη της Πάρου και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της.

Φέτος θα διακριθούν δύο συλλογικές δράσεις:

•             το «Φεστιβάλ της Πάρου», το οποίο είναι ένα βιωματικό γεγονός ανακαλύψεως της παλιάς πόλης της Παροικιάς και της απτής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της, τόσο από τους κατοίκους της όσο και από τους επισκέπτες της.

•             τα «Καπετανέικα», ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας επίδειξης ξύλινων ιστιοπλοϊκών σκαφών που γιορτάζουν τη μνήμη του Κώστα Γουζέλη, αρχιτέκτονα, καλλιτέχνη και ναύτη (που διακρίθηκε από τους ΦτΠ το 2010), και που διοργανώνεται τον Σεπτέμβριο κάθε έτους.

Η τελετή θα προηγηθεί από μια ιδιαίτερη μουσική στιγμή που θα εκτελεστεί από ένα κουαρτέτο τζαζ μουσικών που παίζουν αιγαιοπελαγίτικες μελωδίες.

Και θα ακολουθήσει ένα κρύο μπουφέ γκουρμέ επί τόπου για όσους το επιθυμούν (€ 25 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένου του κρασιού).

Θέλουμε να σας δούμε όλους και όλες στην τελετή μας.

Ειλικρινά δικός σας

Γιώργος Βλαντάς - Νικόλας Στεφάνου - Τάσος Ζαχαράς

________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: